Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Πλάκα Τέλος» με τους Γιώργο Ζαϊρή και τον Γιάννη Πάγκο φιλοξενήθηκε ο Λάκης Σημαιοφορίδης.
Ο έγκριτος νομικός αναφέρθηκε στις ανοιχτές υποθέσεις που υπάρχουν για ΠΑΟΚ και Άρη καθώς και για τον τρόπο με το οποίο δικάζει το CAS καθώς και άλλες λεπτομέρειες στο δικαστικό μέτωπο.
Μεταξύ άλλων τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:
Αναφορικά με τις εξελίξεις στον ΠΣΑΠ: «Θα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Για μία ακόμα φορά το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με προχειρότητα. Αν υπήρχαν θεσμικά όργανα έπρεπε να ασχοληθούν από την πρώτη στιγμή με τα προβλήματα που θα βρούμε μπροστά μας. Όλο αυτό δείχνει μία ανευθυνότητα και θα έπρεπε όλες οι πλευρές να είχαν έτοιμες τις προτάσεις του. Πάρθηκε μία απόφαση αρχές Μαρτίου που απαγορεύει σε παίκτες να κάνουν προσφυγές μέχρι τις 31/6 για οφειλές που προϋπήρχαν, τη στιγμή που παίκτες που έχουν να πληρωθούν από τον Οκτώβριο δεν παίρνουν τα χρήματα του με αφορμή τον κορωνοϊό που ήρθε τον Μάρτιο. Η πρόταση που έγινε στους παίκτες είναι στηριγμένη στη φιλοσοφία να μην έχουμε μία καλή σχέση με τους ποδοσφαιριστές αλλά θέλουν να δώσουν λιγότερα και να πάρουν περισσότερα».
Αναφορικά με το BAN του Άρη και τις ελπίδες δικαίωσης: «Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και η ευθύνες δεν πρέπει να καταλογιστούν στον Άρη με βάση την κοινή λογική. Η ΕΠΟ εξέδωσε το δελτίο του Ντουρμισάι παρά το γεγονός ότι είχαν έγγραφα στα χέρια τους που. Από την πλευρά του ο Άρης έχει το δίκιο του καθώς επικαλείται ότι όλα αυτά βαραίνουν μία παλαιότερη ΠΑΕ, ενώ η ΕΠΟ έπρεπε ή να μην εκδώσει το δελτίο του παίκτη ή αν το εκδώσει να το ανακαλέσει κατευθείαν. Την ευθύνη την έχει αυτός που θέλει να βγάλει το δελτίο ή αυτός που το βγάζει; Αν ήμουν νομικός σύμβουλος του Άρη θα του έλεγα «σταματάμε εδώ» και δεν θα έκανα την μεταγραφή. Για τη FIFA η Ελλάδα είναι ένα «κακό παιδί» και ο Άρης θα έπρεπε να προσβάλει την πρώτη απόφαση για να μην φτάσει σε αυτό το σημείο με το BAN. Το τι λέει η ΕΠΟ όταν η απόφαση έχει να κάνει με FIFA και UEFA δεν έχει καμία σημασία καθώς αυτές οι αποφάσεις είναι δεσμευτικές. Υπάρχουν περιπτώσεις που το εθνικό δίκαιο μπορεί να ληφθεί υπόψιν. Αν ο Άρης δικαιωθεί αφότου έχουν λήξει τα συμβόλαια των παικτών, μπορεί να πάρει μία παράταση στη μεταγραφική περίοδο για τον Άρη αν δικαιωθεί αργότερα από την ημερομηνία λήξης των συμβολαίων.
Αναφορικά με τις εξελίξεις στο CAS: «Στο CAS εφαρμόζεται το δίκαιο με το οποίο εκδόθηκε μία απόφαση, στην προκειμένη περίπτωση με το δίκαιο της FIFA, ενώ μπορεί κάποιες φορές να εξετάσει με το δίκαιο της εκάστοτε χώρας, αυτό δίνει μία ελπίδα στην υπόθεση. Το CAS έχει μία ορισμένη προθεσμία να βγάλει μία απόφαση αλλά είναι στη διακριτική του ευχέρεια και δεν μπορεί να πιεστεί. Θεωρώ ότι η επιτροπή για να δώσει τη δυνατότητα στην επιτροπή εφέσεων να την κρίνει επί της ουσίας και να της επιστρέψει την απόφαση. Τα στοιχεία της υπόθεσης του ΠΑΟΚ μπορεί να τα πάρει το CAS αλλά ότι έχει αποφασίσει η ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτικού χαρακτήρα. Οι κανονισμοί της FIFA απαγόρευσαν στον Απόλλων Καλαμαριάς να χρησιμοποιήσει τον παίκτη όχι να τον μεταγράψει».
Για την ανοιχτή υπόθεση του Ολυμπιακού: «Εφόσον έχει κάποιος έννομο συμφέρον κάποιος μπορεί να προσφύγει εναντίον του άλλου. Αυτό μπορεί να συμβεί καθώς τα θεσμικά όργανα ενδιαφέρει η ουσία των πραγμάτων για να προστατέψει το προϊόν τους».