«Είναι μία εικόνα που δεν με εκπροσωπεί. Ούτε τους πολίτες που με ψήφισαν και γι' αυτό τον λόγο ζήτησα και συγγνώμη. Είχα δώσει ήδη τόπο στην οργή. Μάζευα τα πράγματα μου, γιατί είχαμε μία ομιλία. Βλέπω τον κύριο Γραμμένο μέσα από τις κολώνες να μου κάνει χειρονομίες, να μου ξαναβρίζει τη μάνα, να μου λέει ότι θα με πάει με χειροπέδες στη φυλακή. Εκεί είναι το σημείο που φεύγω εκνευρισμένος και πηγαίνω να βρω τον κύριο Γραμμένο στην έξοδο της Βουλής», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Του είπα ότι βρίζει μανάδες. Ρώτησα τον κύριο Γραμμένο τι πρόβλημα έχει μαζί μου. Να το λύσουμε εκείνη τη στιγμή. Μου είπε σήκω-φύγε. Το λέει και ο αστυνομικός στην κατάθεση του. Του είπα εκείνη τη στιγμή ότι βρίζει μανάδες και αντί να μου πει ότι εγώ δεν έκανα τίποτα, μου είπε ''ό,τι γουστάρω θα κάνω''.
Και συνέχισε, λέγοντας ο Κωνσταντίνος Φλώρος:
«Προσπάθησε να με ξανασπρώξει. Αντέδρασα κι εγώ όπως αντέδρασα. Ότι είμαστε βουλευτές δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε άνθρωποι. Έχω δεχθεί νωρίτερα ψυχολογική βία. Αυτό να μην το παραμελούμε, δεν βλέπω να το καταδικάζει κανείς. Πάρα τις προκλήσεις και ύβρεις που δέχθηκα, βγήκα από την Ολομέλεια, για να λύσω το θέμα. Συγγνώμη θα έπρεπε να ζητήσω και στη μητέρα μου αν δεν την υπερασπιζόμουν. Δεν είπα ότι το έκανα με σωστό τρόπο, γιατί φέρω και θεσμική ιδιότητα. Όμως έγινε. Δεν λέω ότι ο καθένας που του προσβάλουν τη μητέρα πρέπει να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο. Λόγω του συναισθήματος εκείνη τη στιγμή, έπραξα ως γιος. Έπρεπε να έχω αντιδράσει πολύ πιο ψύχραιμα».