Ο Μάσιμο Καντσελιέρι τοποθετήθηκε ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, σημειώνοντας ότι οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι το φαβορί του αγώνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι ωραίο να λέτε ότι η ομάδα μας μπορεί να κερδίσει την ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπου συμμετέχει, αλλά τώρα είμαστε ακόμη στα προημιτελικά του FIBA Europe Cup και είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για κούπα.
Αυτό που κοιτάζουμε είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι μια διαδικασία, όπου αξίζει να συμμετέχουμε, έχοντας βρεθεί στους πρώτους επτά στο τέλος του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα. Παίζουμε με μια ομάδα, που παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό και το Κύπελλο είναι η ολοκλήρωση ενός κύκλου αγώνων για την ομάδα μας, καθώς ακολουθεί η διακοπή και ύστερα έχουμε το ντέρμπι με τον Άρη.
Η σκέψη και η προσήλωσή μας είναι στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, κάνοντας το καλύτερο δυνατό. Είναι τιμητικό να μας λένε ότι παίζουμε στο πιο ισορροπημένο ζευγάρι των προημιτελικών. Έχουμε παίξει δύο ματς με την ΑΕΚ, στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί, στο δεύτερο όχι και τόσο. Πρέπει να δούμε το πώς θα παρουσιαστούμε σε αυτό τον αγώνα, επειδή όμως θεωρούμε, ότι δεν είμαστε το φαβορί για αυτή την αναμέτρηση, ίσως αυτό μας δώσει μια ώθηση».
Για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει μια υπέρβαση, όπως η Νάπολι στο περσινό Κύπελλο Ιταλίας: «Μακάρι να συμβεί κάτι αντίστοιχο. Σύμφωνα με την εμπειρία της καριέρας μου, χωρίς να μου έχει συμβεί, έχω δει πολλές φορές τα αουτσάιντερ να κερδίζουν διοργανώσεις, όπως στο Κύπελλο, κάτι που συνέβη, για παράδειγμα, και στη Γαλλία με την Ντιζόν. Είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, αλλά θα ήταν όμορφο. Είμαστε σε διοργάνωση σα να παίζουμε στα playoffs του πρωταθλήματος, απλά με μονά παιχνίδια και όχι σειρές. Όλα είναι πιθανά».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube