«Μάχη» για να απαγκιστρωθεί από τα προβλήματα του παρελθόντος δίνει η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.
Στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει δυσφορία για τη συμπεριφορά του Γιάννη Λουκίνα και του δικηγόρου Πάρη Ατλαμάζογλου, οι οποίοι -όπως τονίζουν από τον Γηραιό- συνεχίζουν να δημιουργούν αλλεπάλληλα προβλήματα, θέλοντας να την κρατούν σε καθεστώς ομηρίας με κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.
Από τον Ηρακλή καταγγέλλουν ότι ο Λουκίνας είχε να λαμβάνει βάσει δικαστικής απόφασης το ποσό των 81.750€ συν τόκους. Η προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής είχε ζητήσει και έγινε δεκτό να καταβληθεί το ποσό σε δόσεις.
Ενημερώθηκε ο ποδοσφαιριστής, ο δικηγόρος και η ΠΑΕ Καλλιθέας, στην οποία αγωνίζεται σήμερα, ότι ο ποδοσφαιριστής έχει λάβει το ποσό που εκδίκασε το δικαστήριο, 81.750€ και επιπλέον 1700€ που αφορά σε τόκους.
Κλήθηκε λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής μέσω εξωδίκου στα γραφεία της ομάδας για να λάβει επιπλέον ποσό της τάξεως των 40.000€ έτσι ώστε να εξοφληθεί και το ποσό των τόκων.
Με λίγα λόγια εισπράττει 81.750€ που αφορά το κεφάλαιο που επιδικάστηκε και 41.700€ τόκους για να κλείσει η υπόθεση και να μην έχει η ομάδα το μόνιμο πρόβλημα, που δημιουργεί ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή και ο ποδοσφαιριστής, κάθε μήνα σε κάθε δόση.
«Ο συγκεκριμένος δικηγόρος ενδιαφέρεται να συντηρεί το καθεστώς των δόσεων και μάλιστα χρεώνει την ομάδα με περισσότερους τόκους απ' ότι οφείλονται. Η ομάδα προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον του ποδοσφαιριστή και του δικηγόρου του για επιπλέον χρέωση τόκων και θα ενημερώσει τα αρμόδια όργανα» σημειώνουν οι άνθρωποι των «κυανόλευκων».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube