Μια φράση, μια ατάκα είναι ικανή να προκαλέσει τεράστια αμηχανία και η αλήθεια είναι πως στον «αέρα» της ΕΡΤ ήταν εμφανής για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.
Στη διάρκεια της συζήτησης με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τα… γαλλικά της ηθοποιού τους «πάγωσαν» όταν είπε πως… «ακούμε παπ@ριές στην τηλεόραση».
Δεν το περίμεναν και έμειναν… άφωνοι οι παρουσιαστές της ΕΡΤ.
Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» τη Δήμητρα Παπαδοπούλου μέσω σύνδεσης, για να μιλήσει για την παράσταση «Στο Τσακ».
Λίγο πριν τοποθετηθεί μέσω Skype, άκουσε όσα έλεγε Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών και εθνικός εκπρόσωπος για την κλιματική αλλαγή, καθηγητής, Χρήστος Ζερεφός, ξεκινώντας το σχόλιό της από αυτό.
Με αφορμή τη συνέντευξη του καθηγητή, η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος σχολίασε: «Άκουγα τον κύριο αυτόν τι ωραία που τα λέει. Γιατί δεν ακούμε κάθε μέρα στην τηλεόραση τέτοιους ανθρώπους και ακούμε τόσες παπ@ριες από την τηλεόραση;», αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές που άρχισαν να γελούν.
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου προσέθεσε: «Αυτά πρέπει να ακούμε, όχι μεταγραφές ποιος πήγε πού», με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να λέει:
«Κατάλαβες γιατί χρειάζεται να ακούγεσαι πού και πού εσύ; Γιατί λες κάτι με μία λέξη που κανένας άλλος δεν μπορεί να πει» και την ηθοποιό να απαντά: «Δεν λέω κάτι που δεν μπορεί να πει κανείς. Λέω το αυτονόητο που όλοι σκεφτόμαστε και νομίζω πως όλοι το λέμε. Το αυτονόητο δε νομίζω ότι είναι».