Σύζυγος καταγγέλουσας όρμησε και επιτέθηκε στον δικηγόρο του κ. Φιλιππίδη κατά την αναπαράσταση της απόπειρας βιασμού.
Ο ηθοποιός, που έχει, πρωτόδικα, καταδικαστεί για απόπειρα δύο βιασμών, εκπροσωπείται απ' τον δικηγόρο, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος ζήτησε την αναπαράσταση της απόπειρας βιασμού.
Η ένταση στην αίθουσα ξέφυγε, όταν ο ο δικηγόρος αποφάσισε να γονατίσει πάνω στα γόνατα του Πέτρου Φιλιππίδη.
Την ίδια στιγμή, ο σύζυγος της καταγγέλλουσας «σκαρφάλωσε» στα γόνατα μιας συνεργάτιδας της δικηγόρου του ηθοποιού, Κικής Πακιρτζίδου, ταρακουνώντας την, παγώνοντας, έτσι, την αίθουσα με αυτή την «επίθεση»: «θα σας δείξω εγώ πως θα γίνει η αναπαράσταση, θα περάσουμε πολύ ωραία μαζί», είπε ειρωνευόμενος τα λόγια του Φιλιππίδη, που φαίνεται να είχε πει, τότε.
Παίρνοντας τον λόγο οι δικηγόροι της καταγγέλλουσας ηθοποιού έριξαν την ευθύνη για ό,τι συνέβη στην αντίδικη πλευρά κάνοντας λόγο για «δικό σας λάθος», με τους συνηγόρους του Πέτρου Φιλιππίδη να υποβάλουν μήνυση σε βάρος του συζύγου της καταγγέλλουσας, ενώ μήνυση εις βάρος του ενώπιον ακροατηρίου έκανε και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.