Την εκτίμησή του ότι ο Ηρακλής Θερμαϊκού μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο της ΕΠΣΜ, εξέφρασε στο metrosport.gr ο 25χρονος μέσος και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, Κυριάκος Χαραλαμπίδης.
«Όλοι στην ομάδα περιμέναμε να έρθει η στιγμή του τελικού και δουλέψαμε γι΄ αυτό όλη την χρονιά. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και θεωρώ ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο παρά το γεγονός ότι θα βρούμε απέναντι μας μία ομάδα που είναι ανώτερης κατηγορίας».
Για την πορεία της ομάδας και τη δική σου συνεισφορά:
«Από την αρχή ξεκινήσαμε καλά, όμως στη συνέχεια ήρθαν κάποιες απώλειες, που όμως δεν μας πτόησαν και έχουμε χτίσει εδώ και καιρό ένα αήττητο σερί που θέλουμε να πάει έτσι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, που είναι εξαρχής ο μεγάλος στόχος.
Όσον αφορά τη δική μου απόδοση, κάνω το καλύτερο δυνατό στο γήπεδο για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube