Απίστευτο και όμως αληθινό!
Ένα ακόμη συμβάν που αυξάνει την καχυποψία και γεννά πολλά ερωτηματικά ήρθε να προστεθεί… στο κεφάλαιο εμβόλια της Pfizer.
Ο αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων (FDA) υποστηρίζει ότι χρειάζεται 75 χρόνια για να αποδεσμεύσει πλήρως τα δεδομένα για το εμβόλιο της Pfizer κατά του covid 19.
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων ο FDA ζήτησε από έναν δικαστή να δώσει προθεσμία 75 χρόνια για να δημοσιοποιήσει τα δεδομένα σχετικά με το εμβόλιο Pfizer και BioNTech, 20 χρόνια περισσότερα από προηγούμενη απόφαση δικαστηρίου στα 50 χρόνια.
Ο αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων (FDA), ανέφερε στο δικαστήριο ότι μπορεί να επισπεύσει την δημοσίευση των δεδομένων σε πάνω από 500 σελίδες ανά μήνα.
Αλλά ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν πάνω από 59.000 σελίδες από αυτές που είχαν παρουσιαστεί σε προηγούμενο δικαστήριο…που δεν εμφανίστηκαν...
Δεν είναι περίεργο να εμφανίζονται ξαφνικά όχι 59 σελίδες αλλά 59.000 σελίδες που είχαν εξαφανιστεί…
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα δικαστήριο αποφάσισε να αποδεσμεύσει τις 329.000 σελίδες που αφορούν όλη την έρευνα για τα εμβόλια της Pfizer…
Ωστόσο σε νέο δικαστήριο αποκαλύπτεται ότι τελικά οι σελίδες που αφορούν όλη την έρευνα για τα εμβόλια δεν ήταν 329.000 σελίδες αλλά 388.000 σελίδες δηλαδή 59.000 περισσότερες…
Το δικαστήριο αποφάσισε, προσέξτε αποφάσισε, κάθε μήνα να δημοσιοποιούνται 500 σελίδες από τις 329.000 σελίδες της συνολικής έρευνας που τελικά αποδεικνύεται ότι είναι 388.000 σελίδες.
Θα χρειαστούν 75 αντί 50 χρόνια για να δημοσιευθούν όλα τα έγγραφα δηλαδή μέχρι το 2096 αντί μέχρι το 2076.
Όπως αναφέρθηκε από αυτούς που δημοσιοποίησαν τα στοιχεία μόνο στις πρώτες 500 σελίδες υπήρχαν συνολικά 42.086 αναφορές περιστατικών για ανεπιθύμητες παρενέργειες (25.379 ιατρικά επιβεβαιωμένες, 16.707 μη ιατρικά επιβεβαιωμένες), που καλύπτουν 158.893 συνολικά συμβάντα.
Άλλαξε η απόφαση
Ο δικαστής μετά την νέα εξέλιξη να εμφανιστούν δηλαδή 59.000 σελίδες που ήταν εξαφανισμένες και από 329.000 να φθάσουν στις 388.000… πριν λίγες εβδομάδες αποφάσισε να δημοσιευτούν 12.000 σελίδες έως τις 31 Ιανουαρίου 2022 και εν συνεχεία 500 σελίδες ανά μήνα.
Αυτό το χρονοδιάγραμμα των 75 ετών, θα χρειαζόταν τουλάχιστον μέχρι το 2096, είπε ο Aaron Siri, δικηγόρος που ασχολείται με την υπόθεση.
«Αν δυσκολεύεστε να πιστέψετε αυτό που διαβάζετε - αυτό συμβαίνει επειδή είναι δυστοπία για την αμερικανική κυβέρνηση να δίνει στην Pfizer δισεκατομμύρια, να επιβάλλει εντολές εμβολίων στους Αμερικανούς να πάρουν το προϊόν της, να απαγορεύει στους Αμερικανούς να μηνύσουν την Pfizer για παρενέργειες, αλλά παρόλα αυτά αρνούνται να επιτρέψουν στους Αμερικανούς να δουν τα δεδομένα με βάση τα οποία εγκρίθηκαν τα εμβόλια.
Η υπόθεση κινήθηκε για λογαριασμό της Δημόσιας Υγείας και των Επαγγελματιών Ιατρών για τη Διαφάνεια, η οποία είπε ότι ο αμερικανικός FDA δεν συνεργάστηκε στο αίτημα που υποβλήθηκε.
Η ομάδα περιλαμβάνει την Dr. Carole Browner, μια ερευνητική καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Λος Άντζελες David Geffen School of Medicine.
Ton Peter Doshi, αναπληρωτή καθηγητή στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου του Marylanh και τον Harvey Risch, καθηγητή επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale.
Η ομάδα λέει ότι τα δεδομένα πρέπει να δημοσιοποιηθούν γρήγορα, επειδή ο αμερικανικός οργανισμός FDA χρειάστηκε μόλις 108 ημέρες για να τα εξετάσει και να χορηγήσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο Pfizer-BioNTech αλλά για να τα δημοσιεύσει ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες του κόσμου… ζητάει προθεσμία 75 ετών…
Το θέμα είναι πιο επείγον επειδή εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν υποστεί τις συνέπειες των υποχρεωτικών εμβολιασμών.
Το εμβόλιο της Pfizer είναι το μόνο που έχει εγκριθεί επίσημα από τις ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων.
Οι εγκρίσεις σημαίνουν ότι τα προϊόντα έχουν εκπληρώσει το υψηλότερο όριο ασφάλειας και αποτελεσματικότητας από εκείνα που έχουν λάβει άδεια έκτακτης ανάγκης δηλαδή τα υπόλοιπα εμβόλια.
Όπως αναφέρει η πλευρά που προσέφυγε στην δικαιοσύνη και ζήτησε να δημοσιευτούν όλα τα έγγραφα για το εμβόλιο της Pfizer… σε άλλες περιπτώσεις ο FDA δίνει στην δημοσιότητα μεγάλο μέρος των εγγράφων αλλά στην περίπτωση του εμβολίου της Pfizer σκόπιμα επιχείρησε να μπλοκάρει τις διαδικασίες.
Γιατί ένας οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο;
Η Pfizer έχει κάθε λόγο… όμως η ρυθμιστική αρχή που εγκρίνει τα εμβόλια γιατί να θέλει να τα κρατήσει μυστικά τα έγγραφα;
Μήπως γιατί θα αποδειχθεί ότι αποσιώπησαν πολλά προβλήματα και ο FDA θα βρεθεί αναξιόπιστος;
«Καθώς η πανδημία μαίνεται, απαιτείται επειγόντως ανεξάρτητη αξιολόγηση αυτών των εγγράφων από εξωτερικούς επιστήμονες ώστε να δοθούν πειστικές απαντήσεις και να αρθεί η καχυποψία και ο προβληματισμός σε εκατομμύρια πολιτών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν».
Ο οργανισμός FDA είπε ότι το Κέντρο Βιολογίας, Αξιολόγησης και Έρευνας διατηρεί τα αρχεία που ζητά ο ενάγων, αλλά έχει μόνο 10 άτομα προσωπικό και δύο από αυτούς είναι νέοι, με αποτέλεσμα να είναι πιο αργοί στην επεξεργασία των σελίδων από τους άλλους εργαζόμενους.
Κάθε γραμμή κάθε σελίδας πρέπει να ελέγχεται για να διασφαλιστεί ότι εφαρμόζονται οι κατάλληλες διορθώσεις, επισήμανε ο FDA.
Πηγή: bankingnews