Ο Άρης αλλάζει σελίδα στην επίθεση του, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να βρίσκεται στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό και τους «κιτρινόμαυρους» να ετοιμάζονται να φέρουν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη τον Άντρε Γκρέι.
Ο 3Οχρονος στράικερ που θα συμφωνήσει για 3χρονια με τον Άρη, είναι ένας άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία απέναντι στον ρατσισμό αλλά και τις διακρίσεις, κάτι που έχει φροντίσει να το δείχνει με κάθε τρόπο αλλά ο πιο χαρακτηριστικός είναι τα τατουάζ που έχει πάνω του.
Ειδικότερα, ο έμπειρος επιθετικός, έχει βάλει στην πλάτη του 10 εμβληματικές φυσιογνωμίες με αφροαμερικανικούς που έχουν συμβάλει στην προστασία των δικαιωμάτων, με τον Μπομπ Μάρλει, τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και τον Μάλκομ Χ, να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Αμφότεροι έχουν μεγάλη συνεισφορά του αφροαμερικανικού κινήματος και δολοφονήθηκαν τη δεκαετία του 1960.
Σε περίοπτη θέση βρίσκεται και ο Νέλσον Μαντέλα που ήταν ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής όπως και ο Μοχάμεντ Άλι, η εμβληματική φυσιογνωμία της πυγμαχίας, ο οποίος σταμάτησε να αγωνίζεται όταν του αφαιρέθηκε η άδεια, καθώς δεν δέχθηκε να συμμετάσχει στον πόλεμο του Βιετνάμ.
Η Ρόζα Παρκς, ο Τόμι Σμιθ και ο Τζον Κάρλος, είναι επίσης σημαντικές προσωπικότητες που ήταν απέναντι στις διακρίσεις στις ΗΠΑ, καθώς η Ρόζα είχε αρνηθεί να αλλάξει θέση σε λεωφορείο ανάλογα με το χρώμα του επιβάτη, κάτι που στην πορεία άλλαξε τα δεδομένα για την ισότητα των πολιτών, ενώ οι δύο αθλητές είχαν εμφανιστεί χωρίς παπούτσια ύψωσαν τις γροθιές τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μεξικό το 1968.
Στην 10αδα με όσους συμβολίζουν την αντιρατσιστική του δράση, υπάρχουν και οι Μάρκους Γκρέι και Χιούι Νιούτον, οι οποίοι έχουν τη δική τους ιστορία στο Black Power και τους Μαύρους Πάνθηρες αντίστοιχα.
Η αγαπημένη του φράση
Εκτός από τις προσωπικότητες που υπάρχουν στην πλάτη του Άντρε Γκρέι, υπάρχει και μία φράση που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο σώμα του, με τον ίδιο να γράφει χαρακτηριστικά, «Προτιμώ να πεθάνω στα πόδια μου παρά να ζήσω στα γόνατά».