Ζούρος- Κουζέλογλου: Είναι δύο διαφορετικά ματς με τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ θα μπει στο γήπεδο για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια»»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το Final 8 του Κυπέλλου στο Ηράκλειο και τόνισε ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να φανεί ανταγωνιστική  απέναντι στον Παναθηναϊκό για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Αναλυτικά: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το Κύπελλο. Εύχομαι να γίνει μια γιορτή για το μπάσκετ, συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και στο Ηράκλειο που φιλοξενεί πάντα μεγάλες διοργανώσεις. Εύχομαι να είναι όλοι οι παίκτες υγιείς στο τέλος του τουρνουά γιατί οι ομάδες της Ευρώπης παίζουν σε υωηλό επίπεδο και σημαντικά παιχνίδια. Μακάρι να φέρουμε το μπάσκετ ξανά ψηλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Κάποιοι αντίπαλοι μπορεί να είναι σε καλύτερες στιγμές, αλλά στο Κύπελλο μπαίνεις για να κερδίσεις. Εύχομαι να γίνει ένα καλό τουρνουά και να προχωρήσουμε».

Κουζέλογλου: «Θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να κερδίσουμε»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου μίλησε στην κοινή συνέντευξη Τύπου του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας πως όλοι στον οργανισμό γνωρίζουν τι ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά όπως υποστήριξε θα ακολουθήσουν το πλάνο τους για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε: «Γνωρίζουμε όλοι τι σημαίνει ο Παναθηναϊκός, είναι μια πολύ καλή ομάδα μία από τις φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης, αλλά εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας κομμάτι και πλάνο. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι, είναι δύσκολο και νοκ-άουτ, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας κομμάτι για να πάρουμε τη νίκη»





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.