Ζουρνατζίδης: «Ο κόσμος απέδειξε ότι αγαπάει βαθιά την Εθνική μπάσκετ»

Metrosport Team17 Ιουλίου 2024

Για την εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη και τη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο μίλησε ο Τέλης Ζουρνατζίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Αναλυτικά: «Κατάλαβα πόσο θετικά σοκαρισμένοι είναι όλοι με την παρουσία, τον τρόπο προσέγγισης και την επιρροή του Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα. Η προπονητική είναι ένα κομμάτι σύνθετο. Δεν σημαίνει ότι επειδή ο Βασίλης ήταν κορυφαίος παίκτης, θα είχε επιτυχία ως προπονητής. 

Οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα, οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι με τον τρόπο προσέγγισης του. Εχει καταφέρει να συσπειρωσει τον κόσμο γύρω του εντός και εκτός ομάδας με την προσπάθεια που κάνει καθώς προσπαθεί να έρθει κοντά στους παίκτες και να κερδίσει το σεβασμό τους. Δουλεύει πολύ και αυτό μας δίνει κουράγιο γιατί την ομάδα την αγαπάμε όλοι.

Ο Βασίλης ήταν εκτελεστής αλλά παράλληλα συμμετείχε σε όλη τη διαδικασία όταν έπαιζε. Ο προπονητής θα πρέπει να μπει στη φιλοσοφία κάθε παίκτη, να τον αντιμετωπίσει διαφορετικά, να μάθει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του».

Για την απουσία του Αντετοκούνμπο: «Σαφώς όλοι ήθελαν να δουν τον Γιάννη αλλά δεν ήταν. Εμείς λέμε ότι η Εθνική είναι πάνω από πρόσωπα και αυτό αποδείχθηκε χθες. Ο κόσμος απέδειξε ότι αγαπάει βαθιά την Εθνική αυτή και το μπάσκετ. Αποθέωσε αυτούς που ήταν παρόντες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.