Ζουγανέλης: «Είναι ένα αίσχος, μία ντροπή του κερατά» - Η φιλία με Γκάλη και Κούδα

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, με τον γνωστό ηθοποιό και τραγουδιστή να μιλάει αναφορικά με το πανό των φίλων του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σημειώνοντας πως «να μην επιτρέψουμε να σηκωθούν τέτοια πανό με τον λόγο μας και τη δυναμική του κάθε ανθρώπου», ενώ στάθηκε και στο αν θα κατέβαινε ποτέ ως υποψήφιος σε εκλογές.

Αρχικά ανέφερε: «Το καλά το δικό μου, εξαρτάται και από το καλό των άλλων. Το δικό μου το καλό εξαρτάται και από τους άλλους ανθρώπους που δυσκολεύονται γύρω μας, έχουμε βολευτεί όλοι στον ατομισμό μας. Δεν θέλω να κάνω τον καλό , γιατί δεν είμαι, πρέπει να αδελφοποιηθούμε. 

Προσθέτοντας για το πανό στη Λεωφόρο: «Να μην επιτρέψουμε να σηκωθούν τέτοια πανό με τον λόγο μας και τη δυναμική του κάθε ανθρώπου, πρέπει να είμαστε αντίπαλοι με αυτούς που σκοτώνουν τη ζωή. Είναι ένα αίσχος, μία ντροπή του κερατά. Εγώ δεν μπορώ να συνυπάρξω με τέτοιους ανθρώπους, δεν μπορώ να συνυπάρξω με τη θύρα 13. Εμείς πρέπει να είμαστε αδέρφια, όλοι οι Έλληνες, είμαστε μία μεγάλη χώρα. Εμείς δείχνουμε έλλειμα πολιτισμού και αυτά πηγάζουν από τον τρόπο που κυβερνάται η Ελλάδα, η αστυνομία ασχολείται με τη φύλαξη προσώπων , έχετε σκεφτεί γιατί προσέχουν όλα αυτά τα άτομα;».

Για τις φιλίες του από τον αθλητισμού: «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Νίκο Γκάλη, του είχα πει και ένα τραγούδι σε μία εκδήλωση. Ο Κούδας είναι επίσης μία μορφή τόσο για το ποδόσφαιρο, όσο και για την κοινωνία για τα όσα έχει προσφέρει».

Μάλιστα απάντησε στο αν θα κατέβαινε υποψήφιος σε εκλογές: «Είμαι πολίτης και πιστεύω ότι η ιδιότητα του πολίτη είναι μεγαλύτερη από αυτή του πολιτικού. Δεν διανοήθηκα ποτέ να ασχοληθώ με την πολιτική αν και μου έχουν κάνει πολλές προτάσεις με εξασφαλισμένο μέλλον». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.