Ζουέλα: «Αν μπει σε ευρωπαϊκό όμιλο ο ΠΑΟΚ θέλει και άλλους παίκτες πλην του Κεντζιόρα στην άμυνα»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024

Για την περιπετειώδη πρόκριση της Πορτογαλίας στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, την συγκλονιστική στιγμή με το κλάμα του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το χαμένο πέναλτι στην παράταση, αλλά και για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Φρανκ Ζουέλα. 

''Το ποδόσφαιρο έχει κι αυτές τις στιγμές όπως το χαμένο πέναλτι του Ρονάλντο στην παράταση και το κλάμα που ακολούθησε μετά την απόκρουση του Όμπλακ. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τέτοιες διοργανώσεις. Η Πορτογαλία είναι έμπειρη και ο Ρονάλντο είναι παράδειγμα για όλους. Δεν είναι τυχαίο τα λεφτά που παίρνει και το γεγονός ότι έχει φτάσει σε αυτή την ηλικία και συνεχίζει να παίζει σε τοπ επίπεδο.  

Όσον αφορά τον Ντιόγκο Κόστα, οι αποκρούσεις του στο παιχνίδι με τη Σλοβενία δεν ήταν τυχαίες, όλη την χρονιά δουλεύει γι΄ αυτό. Η Πορτογαλία εξελίσσεται και έχει πάντα κάτι καινούργιο να δείξει. Το επόμενο παιχνίδι με την Γαλλία θα κριθούν όλα στις λεπτομέρειες. Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτές τις αναμετρήσεις''. 

Για τον Κεντζιόρα: ''Αν μείνει θα είναι καλυμμένος για το ελληνικό Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, αλλά αν μπει σε ευρωπαϊκό όμιλο θέλει κι άλλους παίκτες''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.