Ζουέλα: «Λίγα τα δύο εκατομμύρια του ΠΑΟΚ για τον Μεϊτέ»

Metrosport Team03 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Φραν Ζουέλα με τον παλαίμαχο άσσο του ΠΑΟΚ να μιλάει για την υπόθεση Μεϊτέ που βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της και την παραμονής του στη Θεσσαλονίκη αγοράζοντας τα δικαιώματα του έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ από τη Μπενφίκα.

Αρχικά ανέφερε: «Η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα και για να κάνει την υποχώρηση αυτή σημαίνει ότι σέβεται τον ΠΑΟΚ και ξέρει ότι και ο παίκτης θα ήθελε να μείνει στον Δικέφαλο. Τα δύο εκατομμύρια του ΠΑΟΚ για τον Μεϊτέ είναι... τσάμπα, αξίζει και παραπάνω».

Προσθέτοντας: «Υπάρχουν διάφορες σκέψεις όταν παίρνεις έναν παίκτη δανεικό γιατί μπορεί ένας παίκτης απλά να παίξει και να φύγει, αλλά ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι αν μου δείξεις ότι αξίζεις θα προσπαθήσω να σε αποκτήσω και νομίζω πως θα είναι καλό και για τον ίδιο γιατί στην Μπενφίκα θα ήταν 4η και 5η επιλογή, ενώ τώρα βρίσκει ρόλο στην ομάδα».

Για τα όσα νέα θα έχει ο Μεϊτέ τη νέα χρονιά: «Ο Μεϊτέ θα είναι πιο ανεβασμένος σε τομείς αυτοπεποίθησης, θα έχει περισσότερες ευθύνες καθώς θα ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε χρήματα στη Μπενφίκα αλλά και ο ίδιος θα είναι πιο υψηλά αμειβόμενος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.