Ζωμένος: Περήφανος για τους παίκτες μου, Κάλφας: Αγχωτική πρόκριση

Metrosport Team29 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας νίκησε για δεύτερη φορά τον Ιάσονα Αυγής και πέρασε στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΜ όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Ευόσμου.

Ο προπονητής του Ιάσονα Ηλίας Ζωμένος επισήμανε: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Παίξαμε στα ίσια τον αντίπαλο. Δεχτήκαμε δύο κρύα γκολ. Προηγηθήκαμε και είχαμε φάσεις για το 2-0, ενώ και μετά το 1-1 είχαμε δοκάρι για να προηγηθούμε εκ νέου. Κοιτάξαμε στα ίσια τον αντίπαλο που παίζει σε ανώτερη κατηγορία. 

Είναι πιο έμπειρη ομάδα που έκανε τις ευκαιρίες της γκολ. Και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες άλλωστε και στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε στο 90’. Το ταξίδι του κυπέλλου τελείωσε. Κοιτάμε τώρα το Πρωτάθλημα». Τραυματίας βγήκε από το παιχνίδι ο Κέλο.

Στην αντίπερα όχθη ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Στέργιος Κάλφας μετά τον αγώνα είπε: «Ηταν μια αγχωτική πρόκριση. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός. Ζοριστήκαμε λίγο στην αρχή. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά ήρθε ισοφάριση. Ο πιο έμπειρος τελικά νίκησε. 

Στον τελικό να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι με καθαρό μυαλό, να έχουμε καλύτερη απόδοση ώστε να πάρουμε το τρόπαιο. Στο Πρωτάθλημα παίζουμε χωρίς άγχος με στόχο την τέταρτη θέση» 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.