Ζώης Χαρίσης: Το πρωί φυσικοθεραπευτής, το απόγευμα πρώτος σκόρερ

Metrosport Team23 Ιουλίου 2023

Ο Ζώης Χαρίσης δεν είναι συνηθισμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Κι αυτό γιατί ταυτόχρονα είναι και επιτυχημένος επιχειρηματίας, διατηρώντας φυσικοθεραπευτήριο απ' όπου καθημερινά περνούν δεκάδες αθλητές που στα χέρια του βρίσκουν την λύση στο πρόβλημά τους.

Στους Ακρίτες όπως παραδέχεται και ο ίδιος, κατάφερε να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό και μόλις σε τέσσερις μήνες αγωνιστικής δράσης, από τον Ιανουάριο που ήρθε, μέχρι τον Μάιο, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Μαθημένος στην πίεση, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε συλλόγους όπως ο Αλμωπός Αριδαίας, ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας, ο Καμπανιακός και ο ΠΟ Μουδανιών, εξελίχθηκε σε μία από τις «κολόνες» της γραμμής κρούσης, βοηθώντας τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο εκτελεστικό σκέλος.

Όπως μας εξηγεί: «Όταν κάτι σε γεμίζει τόσο πολύ και αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν καταλαβαίνω την κούραση και την καταπόνηση.

Και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν ομάδες που ήμουν καλά, όμως, τώρα στους Ακρίτες συνδυάζονται όλα. Το γήπεδο είναι κοντά στο σπίτι μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα βρήκα εξαιρετικά.

Το κλίμα, τους συμπαίκτες μου, την προπόνηση, την διοίκηση, όλοι οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί. Αυτός ο συνδυασμός με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο και δεν με πειράζει καθόλου που είμαι όλη την ημέρα στο πόδι. Ξέρω το σώμα μου και μπορώ να ανταπεξέλθω. Κάνω συνέχεια προπονήσεις, ακόμη και μόνος μου εδώ στο φυσικοθεραπευτήριο.

Στους Ακρίτες ήταν απίστευτο πώς με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά. Ενα μεγάλο κομμάτι στον ποδοσφαιριστή είναι η ψυχολογία. Αν ο παίκτης δεν είναι καλά δεν θα αποδώσει και αν είναι καλά θα δώσει και παραπάνω από αυτό που μπορεί.

Με βοήθησε, λοιπόν, πολύ που εντάχθηκα κατευθείαν στο κλιμα και ένιωσα σαν να είμαι χρόνια στην ομάδα. Κατάφερα να βάλω 11 γκολ και να βγούμε μαζί με όλη την προσπάθεια της ομάδας πρώτοι στην κανονική διάρκεια. Στα πλέι οφ δυσκολευτήκαμε λίγο με κάποια αποτελέσματα και δεν μπορέσαμε να πάμε στα μπαράζ, παρότι θεωρώ ότι το αξίζαμε. Δεν πειράζει, όμως, η επόμενη χρονιά είναι κοντά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.