Ζίζοβιτς: «Το τέλειο παιχνίδι για να κάνουμε έκπληξη πρώτου μεγέθους αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team30 Ιουλίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ: Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ, Γ. ΚΑΣΤΑΝΗΣ, Γ. ΖΑΙΡΗΣ, Χ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

Ενδιαφέρουσες ατάκες ειπώθηκαν από τον προπονητή της Μπόρατς, Μλάντεν Ζίζοβιτς, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν το δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League. 

Ο Βόσνιος τεχνικός έστειλε μήνυμα πίστης για την πρόκριση, σημειώνοντας όμως παράλληλα ότι η ομάδα του δεν πρέπει να παρασυρθεί από το λίμα γενικευμένης ευφορίας στην πόλη της Μπάνια Λούκα. Ο Μλάντεν Ζίζοβοτς, τόνισε αρχικά:

«Ελπίζω ότι αύριο θα κάνουμε ένα παρόμοιο ματς με το προηγούμενο, αλλά με ένα λίγο διαφορετικό αποτέλεσμα. Υπό αυτό το πρίσμα δεν είμαι ικανοποιημένοι από αυτό που είχε συμβεί. Είναι πολύ σημαντικό το ότι κανείς δεν μπορεί να πάρει μακριά από εμάς τα όνειρά μας, την ελπίδα, την πίστη, την θέληση και μαζί και το πείσμα να θες να ανταγωνιστείς έναν μεγάλο σύλλογο. 

Είναι το φαβορί σε αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά το θέλαμε και το πετύχαμε να είμαστε ζωντανοί και αύριο στο «ναό μας» θα δείξουμε ακόμη περισσότερα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία έκπληξη πρώτου μεγέθους, αποκλείοντας τους πρωταθλητές Ελλάδας».

Για την κατάσταση στην ομάδα του, σημείωσε: «Υπάρχει μία φανταστική ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα, αλλά υπάρχει και ο ρεαλισμός ότι πρέπει να πατάμε με τα δύο πόδια στο έδαφος, ακόμη και αν στην πόλη υπάρχει μία γενικευμένη ευφορία. Δεν την θέλουμε αυτή την ευφορία την δεδομένη στιγμή στα αποδυτήρια, όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητες και την ποιότητα των αντιπάλων μας. 

Θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε την αφοσίωση και την πίστη σε ένα καλό αποτέλεσμα και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και αυτό μας ικανοποιεί. Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε βελτίωση στην φόρμα και την ποιότητά μας, από βδομάδα σε βδομάδα, κάτι που δεν είναι εύκολο αν συνυπολογίσουμε τις αλλαγές στο ρόστερ και το τεχνικό τιμ».

Τέλος, μιλώντας για την ομάδα του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Γνωρίζουμε τα ποιοτικά σημεία τους και μπορούμε να αναλύσουμε και να δουλέψουμε πάνω σε ορισμένα στοιχεία, αλλά όταν έρχονται τα παιχνίδια κάποια λάθη συμβαίνουν ή δεν έρχονται ποτέ. Στο πρώτο ματς η έλλειψη συγκέντρωσης μας κόστισε δύο γκολ. Χθες, κάναμε καλή προπόνηση και αυτό που είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι, χωρίς δώρα αν θέλουμε να περάσουμε. Αν είναι καλύτεροι και μας ξεπεράσουν, θα τους δώσουμε το χέρι...»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.