Ζίβκοβιτς: «Μεγάλωσα ως άνθρωπος και ως παίκτης στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2024

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο και με μια φωτογραφία από τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αποχαιρέτησε τον σύλλογο τονίζοντας ότι άλλαξε τόσο ως άνθρωπος όσο και ως παίκτης. 

«Νιώθω ότι πρέπει να πω μερικά λόγια τώρα! Αλλά δεν θα πω αντίο στην οικογένειά μου 🖤🤍. Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια είχαμε πολλές καλές στιγμές και μερικές κακές στιγμές. Κοντά σας 🖤🤍 Μεγάλωσα σαν άνθρωπος και σαν παίκτης. Ακόμα και στις καλές περιόδους, ακόμα και στα κακά, σαν οικογένεια ήμασταν... ποτέ δεν τα παρατήσαμε και ποτέ δεν πέσαμε κάτω. 

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ❤️ ΜΟΥ. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και το προσωπικό για αυτές τις καταπληκτικές στιγμές που περάσαμε μαζί. Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που εργάζεται στο club και ιδιαίτερα την οικογένεια του ΣΑΒΒΙΔΗ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Τώρα είναι η ώρα να φύγω ,αλλά όπως έγραψα στην αρχή, δεν θα αποχαιρετήσω ποτέ την οικογένεια του ΠΑΟΚ μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.