Ζίβκο Ζίβκοβιτς: «Μου λείπει ο κόσμος, είναι η καρδιά του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Αγωνίστηκε σε μια από τις προηγούμενες συναντήσεις του ΠΑΟΚ με τουρκικές ομάδες, στον αγώνα με την Μπεσίκτας. Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε στο Metropolis 95,5 FM για το αποψινό παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο και τα μελλοντικά του σχέδια που έχουν… ασπρόμαυρο χρώμα!

Συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο και την Ανόρθωση όπου «όλα είναι καλά» όπως δηλώνει ο ίδιος. Η σχέση του με τον ΠΑΟΚ παραμένει έντονη και δεδομένη. Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το αποψινό παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά κόντρα στη Γαλατάσαραϊ για την League Phase του Europa League, υπογραμμίζοντας την πίστη του πως μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε, αρχικά για την Ανόρθωση και τη ζωή στην Κύπρο: «Όλα είναι καλά, τελείωσα την προπόνηση και είμαι έτοιμος να δω το παιχνίδι. Η ζωή στην Κύπρο είναι μια χαρά, είμαι με τη γυναίκα μου εδώ. Κερδίσαμε το ντέρμπι με την Ομόνοια και πήραμε 3 βαθμούς».

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Γαλατάσαραϊ: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι περιμένω ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και οι 2 ομάδες είναι πρωταθλήτριες στις χώρες τους, σε Ελλάδα και Τουρκία. Θα είναι καλό παιχνίδι και φυσικά περιμένω να πάρει θετικό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ».

Για το συναίσθημα και το κλίμα παίζοντας ο ίδιος κόντρα στην Μπεσίκτας: «Ο καθένας ξέρει πώς μπορεί να είναι το κλίμα σ’ ένα ματς ανάμεσα σε ελληνική και τουρκική ομάδα, λόγω της ιστορίας και του παρελθόντος. Είναι γνωστοί οι λόγοι. Κάθε φορά συμβαίνει αυτό, υπάρχει ένταση, είναι πολύ δυνατά αυτά τα ματς. Έχω δει τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ δεμένος και με συνέπεια. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και πηγαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη: «Ο ΠΑΟΚ θα έχει κόσμο στην Τουρκία, θα είναι υποστήριξη αυτό στην ομάδα. Οι παίκτες έχουν παίξει πολλά παιχνίδια με καυτή ατμόσφαιρα. Να είναι συγκεντρωμένοι και μαζί με τον κόσμο, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει το Back to Back στην Super League: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τον Πρωταθλητή Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στη βαθμολογία και είναι σημαντικό να κρατήσει το ίδιο πνεύμα από πέρσι η ομάδα. Είναι ακόμη πιο έμπειρη φέτος. Έφερε νέους παίκτες, ποιοτικούς. Έχει πολλές και καλές πιθανότητες. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να παλεύει κάθε ματς για να το κερδίζει και στο τέλος θα φανεί. Είμαι αισιόδοξος πως μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν του λείπει ο ΠΑΟΚ: «Φυσικά. Ήμουν 5 χρόνια στην ομάδα, έζησα καλές στιγμές, έκανα καλούς φίλους παντού. Μου λείπει ο κόσμος, η ατμόσφαιρα. Όταν έφυγα είπα ότι δε θα πω αντίο. Κάποια στιγμή θα επιστρέψω. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος να παίξω κι άλλο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, κανείς δεν ξέρει. Η πόρτα μου είναι ανοικτή. Κάποια στιγμή θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ ως παίκτης, ως προπονητής, ως βοηθός, ως οπαδός; Σαν οτιδήποτε. Η πόλη μου είναι η Θεσσαλονίκη και θέλω να γυρίσω στον ΠΑΟΚ».

Για το μεγαλύτερο προσόν του ΠΑΟΚ: «Η μεγαλύτερη δύναμή του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος. Αυτός είναι η καρδιά της ομάδας, του club ολόκληρου. Είναι το μεγαλύτερο όπλο για να πετυχαίνει τους στόχους του. Είδα και έζησα την ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.