Ζητά πίσω 30 ευρώ επειδή του έβαλαν περισσότερη βενζίνη!

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Το δίκιο του ψάχνει ένας άνδρας, ο οποίος προχώρησε σε καταγγελία στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, λέγοντας ότι πήγε σε πρατήριο καυσίμων και του έβαλαν 63 λίτρα βενζίνη σε ντεπόζιτο των 54 λίτρων.

Ο ιδιοκτήτης του ΙΧ διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός, στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό, αλλά δεν κατάφερε να δικαιωθεί, γιατί ο έλεγχος δικαίωσε την επιχείρηση.

Και το επόμενο βήμα για τον κύριο που έκανε την καταγγελία ήταν να τη... διαδώσει μέσω του τηλεοπτικού σταθμού. Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1, όταν είδε την απόδειξη, διαπίστωσε ότι του έχουν βάλει 63 λίτρα βενζίνης αντί για 54 που ήταν η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ του.

 «Είπα με ευγενικό τρόπο ότι δεν γίνεται να χωρέσουν 64 λίτρα σε ένα αυτοκίνητο που χωράει 54 λίτρα και με συμβούλευσε μάλιστα να πάω σε ειδικό. Στη συνέχεια κάλεσα την αστυνομία, για να βεβαιώσει το συμβάν και να μην μπορέσουν να μου πουν ότι δεν ήταν αυτό το αυτοκίνητο». Ήρθε η αστυνομία και επιβεβαίωσε το περιστατικό. Μου απάντησαν σε 15 μέρες ότι έγινε έλεγχος στην αντλία και δεν βρέθηκε καμία παράβαση».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Η περιφέρεια είναι εποπτεύουσα, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Θέλω πίσω τα 30 ευρώ που πλήρωσα άδικα και δούλευα μια μέρα γι’ αυτά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.