Ζητά να πατήσουν γκάζι γιατί η 24η Ιουλίου δεν αργεί

Γιώργος Ζαΐρης09 Ιουλίου 2024

Ακριβώς σε δυο εβδομάδες από τώρα, στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας ο Ραζβάν Λουτσέσκου με έναν ποδοσφαιριστή θα μιλήσουν ενόψει του πρώτου αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του CHL. Kάντε το λίγο ως εικόνα γιατί δεν φαντάζει και ως μακρινή. 

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου από χθες πάτησε γκάζι και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μην αφήνει το... πετάλ περιμένοντας όσους δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν. Και εδώ αναδεικνύεται το πόσο σημαντικό έχει αποδειχθεί πως αυτή η ομάδα είναι συνέχεια της περσινής γιατί αυτό διευκολύνει αφάνταστα τον προπονητή του Δικεφάλου εδώ στην Ολλανδία. 

Από χθες λοιπόν και με παρουσία του Κωνσταντέλια στις προπονήσεις, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει μπει στη διαδικασία να δοκιμάσει σχήματα για να καταλήξει σε αυτό που θα παρατάξει είτε απέναντι στην Εγκνάτια είτε στην Μπάνια Λούκα στις 24 Ιουλίου. Αυτά λοιπόν τα τρία φιλικά που έχει να δώσει εδώ πριν επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να μπούμε στην τελική ευθεία για το πρώτο επίσημο ματς. 

Αύριο θα δούμε δυο ενδεκάδες για εξήντα λεπτά σε κάθε ημίχρονο και το Σάββατο θεωρώ πως είτε απέναντι στην βελγική ομάδα είτε με την Φίτεσε το βράδι της ίδιας μια εξ αυτών θα πλησιάζει πολύ αυτή που θα παίξει τον πρώτο επίσημο αγώνα. Αλλωστε φιλικό στη Θεσσαλονίκη δεν θα δώσει η ομάδα, θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη, δηλαδή μια εβδομάδα πριν το πρώτο ματς και για αυτό το Σάββατο θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον οι δυο τελευταίοι φιλικοί αγώνες της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.