Ζίφκας: «Αν αποτύχει ο Μονεμβασιώτης στον Ηρακλή, θα είναι το τέλος μας»

Metrosport Team01 Αυγούστου 2024

Για την άρνηση του Βασίλη Χατζηπαναγή να πάρει πόστο στην ομάδα και στην του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στην ομάδα, μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Ζίφκας. 

Για την άρνηση του Χατζηπαναγή να αναλάβει πόστο στην ομάδα με τη νέα τάξη πραγμάτων, είπε: «Είναι η καλύτερη κίνηση ιδιαίτερα για τον Βασίλη. Υπήρξαν και συμπαίκτης του και νιώθω τυχερός. Ζήσαμε φανταστικές στιγμές που τις βλέπουμε ακόμη σε βιντεάκια. Όποιος και αν ήταν στη θέση του αυτό θα έκανε» είπε. 

Ο Χρήστος Ζίφκας εξήγησε: «Έχει περάσει ο χρόνος και νομίζω αυτό που ήθελε να προσφέρει πριν αρκετά χρόνια, δεν μπορεί να το προσφέρει. Δεν μπορεί λόγω ηλικίας και έχουν προχωρήσει και οι γνώσεις. Ο κάθε Βασίλης αλλά για όσους έιναι στην ηλικία του. Καλά κάνει και «πονάει» όταν δεν τον κάλεσαν και πριν χρόνια». 

Για την παρουσία Μονεμβασιώτη στον Ηρακλή, ο βετεράνος της ομάδας είπε λίγα αλλά πολύ... ζουμερά: «Ναι, νομίζω ότι είναι η αρχή του τέλους. Είναι μία νέα αρχή για τον Ηρακλή. Αν αποτύχει όμως ο Μονεμβασιώτης, θα είναι το τέλος μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.