Ζευγάρι υποσχόταν αιώνια νεότητα με μια... χρονομηχανή

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Νέα με τη βοήθεια μιας... ισραηλινής χρονομηχανής υπόσχονταν ότι θα έκαναν τα ανυποψίαστα θύματά τους δυο Ινδοί.

Σύμφωνα με τα odditycentral.com, πρόκειται για τον Rajeev Kumar Dubey και τη σύζυγό του, Rashmi Dubey, που έστησαν μια απίστευτη κι όμως... πιστευτή από πολλούς απάτη, στήνοντας κέντρο θεραπείας στην Ινδία, όπου φέρεται να έλεγαν στους ανθρώπους ότι γερνούσαν λόγω του υπερβολικά μολυσμένου αέρα.

Αμέσως μετά, τους έπειθαν ότι θα μπορούσε να αντιστραφεί η συγκεκριμένη διαδικασίας με τη βοήθεια μιας «χρονομηχανής κατασκευασμένης από το Ισραήλ» και οξυγονοθεραπείας.

Μάλιστα, το ζευγάρι φέρεται να εξαπάτησε πολλούς ηλικιωμένους ανθρώπους που αναζητούσαν έναν τρόπο να ανακτήσουν τη νεότητά τους, κερδίζοντας συνολικά 35 εκατομμύρια ινδικές ρουπίες (4,1 εκατομμύρια δολάρια). 

Κι αυτό γιατί προσέφεραν πακέτα προς 6.000 ρουπίες (72 δολάρια) για 10 συνεδρίες και 90.000 ρουπίες και υπόσχονταν στους πελάτες δωρεάν συνεδρίες οξυγονοθεραπείας για κάθε νέο πελάτη που θα έφερναν στην κλινική τους.

Όσο για την ποινική τους αντιμετώπιση, αυτή παραμένει αμφίβολη, καθώς το ζευγάρι πιστεύεται ότι έχει ήδη διαφύγει στο εξωτερικό με τα χρήματα των θυμάτων τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.