Ζευγάρι έκανε σεξ κατά τη διάρκεια πτήσης - Εκτεθειμένα τα γεννητικά τους όργανα

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Αντιμέτωποι με τις ερωτικές περιπτύξεις ενός μάλλον... ασυγκράτητου ζευγαριού ήρθαν επιβάτες πτήσης με προορισμό το Μπρίστολ.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση της easyJet, όταν το ζευγάρι, ονόματι Bradley Smith και η Antonia Sullivan, συνελήφθη να επιδίδεται σε δημόσια σεξουαλική πράξη, ενώ επέστρεφε από τις διακοπές του στην Τενερίφη.

Μάλιστα, κοντινοί επιβάτες άκουσαν τον Smith να δίνει οδηγίες στη σύντροφό του να εκτελέσει μια σεξουαλική πράξη, κάτι που εκείνη προσπάθησε να κάνει καλύπτοντας τα χέρια και τους μηρούς του με διάφορα πανωφόρια. 

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους να μην γίνουν αντιληπτοί, οι επιβάτες που κάθονταν σε κοντινή απόσταση ενοχλήθηκαν από αυτό που περιέγραψαν ως «έντονες κινήσεις των χεριών» κάτω από τα παλτά, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν το πλήρωμα της καμπίνας.

Μεταξύ αυτών που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού ήταν μια μητέρα που ταξίδευε με την έφηβη κόρη της, η οποία ισχυρίστηκε ότι είδε τα γεννητικά όργανα του Smith.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που δήλωσε ένοχο, εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου του Μπρίστολ, κατηγορούμενο για προσβολή της δημόσιας αιδούς διαπράττοντας σεξουαλική πράξη σε δημόσιο χώρο. 

@criminalmindsuncovered_ Bradley Smith & Antonia Sullivan court case 😬 easyjet flight incident #fyp #prison #jail #hmp #ukcrime #crimestory #tvshowclips #rosskemp #documentary #rosskempextremeworld #crime #truecrime #uk #crimestory #crimestories #CapCut #news #uknews #crimenews #999 ♬ Apocalypse - Alex From Space

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.