Ζευγάρι εγκατέλειψε τη δουλειά του για να μείνει σε ιστιοπλοϊκό σκάφος!

Metrosport Team29 Απριλίου 2024

Σε ιστιοπλοϊκό στην Ελλάδα επέλεξε να ζήσει ένα ζευγάρι που εγκατέλειψε το σπίτι και τη βαρετή ζωή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως έγινε γνωστό, η Laura και ο Ross Colledge ξεκίνησαν ένα μεταμορφωτικό ταξίδι, ανταλλάσσοντας τις ταραχώδεις δουλειές τους με μια νομαδική ζωή πάνω σε ένα γιοτ που βρίσκεται στα γαλήνια νερά της Ελλάδας. 

Μάλιστα, ο Ross, παλεύοντας με ένα απαιτητικό πρόγραμμα εργασίας που τον κρατούσε μακριά από το σπίτι για πολλές ώρες, παραπονιόταν για τις πολύτιμες στιγμές που χάνονταν καθώς τα παιδιά του μεγάλωναν. 

Έτσι, αποφάσισαν να τα αφήσουν όλα πίσω τους, υποθηκεύοντας το σπίτι τους και αποκτώντας ένα σκάφος.

Το ταξίδι ξεκίνησε το 2019 από τη Μύκονο προτού επιχειρήσουν να διασχίσουν τα μαγευτικά τοπία των Δωδεκανήσων και να εγκατασταθούν ανάμεσα στα γαλήνια νησιά του Ιονίου. 

Οι γιοι τους, Noah και Josh, έχουν αγκαλιάσει την αντισυμβατική εκπαίδευση που προσφέρει η ζωή στα κύματα, βυθίζοντας τους εαυτούς τους σε έναν κόσμο απεριόριστης μάθησης και πολιτιστικών ανταλλαγών. 

Μέσω της κατ' οίκον εκπαίδευσης και της εικονικής εκπαίδευσης, σφυρηλατούν δεσμούς με συνομηλίκους από διαφορετικά υπόβαθρα, καλλιεργώντας φιλίες που ξεπερνούν τα γεωγραφικά σύνορα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.