Ζέτερστρομ για το γκολ της ισοφάρισης: «Δεν κατάλαβα πως... σκόραρα!»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2024

Ο Νιλς Ζέτερστρομ πέτυχε, έστω και κατά λάθος, το γκολ που οδήγησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε στην παράταση. Λίγες ώρες μετά από τη νίκη της ομάδας του μίλησε σε σουηδικό ΜΜΕ για την πρόκριση, αλλά και για το «τυχερό» γκολ που πέτυχε.

Με την πρόκριση της Μάλμε, ασχολούνται τα σουηδικά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο και μάλιστα στο μέσα στην έδρα του.

Στο aftonbladet.se, υπάρχουν και δηλώσεις του Νιλς Ζέτερστρομ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-3 και οδήγησε το ματς στην παράταση, στην οποία οι Σουηδή επικράτησαν με 3-4. «Ήταν το συγκλονιστικότερο παιχνίδι που έχω παίξει στην καριέρα μου. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έδιωξε την μπάλα πάνω μου, αυτή πήρε δύναμη και τροχιά προς την εστία και κατέληξε στα δίχτυα. Ούτε που κατάλαβα πως έγινε! Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν απίθανη, δεν έχω ξαναπαίξει μπροστά σε τέτοιο κοινό».

Στο ίδιο θέμα, δηλώσεις έκανε και ο Άντερς Κρίστιανσεν, ο οποίος αποθέωσε τον συμπαίκτη του, που πέραν του τυχερού γκολ του έδωσε εξαιρετική ασίστ για το 3-4, ενώ σημείωσε ότι η Μάλμε μπορεί να μην ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ, αλλά έλεγξε και τα δύο ματς και βρήκε λύσεις στα κρίσιμα σημεία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.