Ζεστός για την παραμονή του ο Μορόν, τι του είπε ο Καρυπίδης και η απάντηση του Ισπανού

Γιώργος Στράντζαλης29 Αυγούστου 2024

Η πρόθεση του Αρη να κρατήσει τον Λορέν Μορόν επιβεβαιώνεται τόσο μέσα απο την έναρξη των συζητήσεων με τον Ισπανό πρώτο σκόρερ του περσινού Πρωταθλήματος για επέκταση του συμβολαίου του με νέους οικονομικούς όρους, όσο και από την απόρριψη της πρότασης που ήρθε από την Σ. Αραβία.

Ο Αρης έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Μορον με την προοπτική να κλείσει άμεσα αυτό το κεφάλαιο και ο Ισπανός να επικεντρωθεί αποκλειστικά στα αγωνιστικά του καθήκοντα.

Προς αυτή την κατεύθυνση ο Θόδωρος Καρυπιδης είχε νέα επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή στον οποίον ξεκαθάρισε τα θέλω του για την παραμονή του στον Αρη. Του έκανε γνωστό οτι οι προτάσεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής δεν είναι ικανοποιητικές για την ΠΑΕ και του επανέλαβε ότι θέλει να του κάνει επέκταση και αναπροσαρμογή για αλλά 2 χρονια, δηλαδή μέχρι το 2026.

Ο Μορον δεν είναι αρνητικός. "Αισθάνομαι καλά εδω", φέρεται να είπε στον Καρυπίδη. Η προοπτική παραμονής του Μορόν ασφαλώς και είναι προς το συμφέρον της ομάδας, παρα το γεγονός βεβαια οτι απο ενδεχόμενη πώληση του Ισπανού η ΠΑΕ θα ειχε μεγάλο οικονομικό όφελος. Κάτι που γνωρίζουν και οι δύο πλευρές, όπως και ότι θέμα πώλησης θα τεθεί μόνο αν προκύψει κάποια καλύτερη πρόταση. Και από τη στιγμή που δεν έχει προκύψει καμία που να ικανοποιεί τα οικονομικά θέλω της ομάδας, αλλά και του παικτη, στόχος ειναι η παραμονή του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μένει να φανεί πότε θ κλείσει το deal με τον Ισπανό η παραμονή του οποίου φαντάζει πλέον ως επικρατέστερη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.