Ζέσταμα ενόψει… Ατρομήτου για τον ΠΑΟΚ και... ντέρμπι

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2024

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Γιώργος Ζαϊρης

Εχοντας πάρει την πρόκριση από το πρώτο ματς όπου είχε επικρατήσει με 4-0 του Πανσερραϊκού, ο ΠΑΟΚ σήμερα έχει την πολυτέλεια να σκέφτεται τον… Ατρόμητο υποδεχόμενος την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Δικέφαλος που από το βράδι της Κυριακής είναι μόνος πρώτος στο Πρωτάθλημα, είναι προφανές πως προετοιμάζεται ήδη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο θέλοντας τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή με δεδομένο πως την ίδια αγωνιστική παίζει ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ με τον Αστέρα. Και μην ξεχνάμε πως ακολουθούν τα δυο εντός έδρας ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό όπου αν καταφέρει να τα κερδίσει ο ΠΑΟΚ γίνεται ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Και επομένως η διαχείριση του ρόστερ, η ξεκούραση κάποιων ποδοσφαιριστών είναι αναγκαία στον σημερινό αγώνα.

Σήμερα στις 21:00 (Metropolis 95.5) ο Δικέφαλος σφραγίζει και τυπικά το εισιτήριο για την ημιτελική φάση με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να προχωρά σε πολλές αλλαγές θέλοντας αφενός να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στην Αθήνα και αφετέρου να δώσει χρόνο σε κάποιους άλλους που ένα ενενηντάλεπτο είναι πολύτιμο όπως για παράδειγμα στον Μάρκος Αντόνιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.