Ζεϊμπέκης: «Το προολυμπιακό στοίχημα για να πετύχει η Εθνική»

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Νίκος Ζεϊμπέκης και μίλησε για την ανάληψη του προολουμπιακού τουρνουά από την Ελλάδα.

«Εμείς σαν ομοσπονδία κάνουμε ότι είναι δυνατόν για το άθλημα. Θέλουμε να φέρουμε ξανά το μπάσκετ που έχει μείνει πίσω τα τελευταία χρόνια. Να δει ο κόσμος μεγάλα παιχνίδια και θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική.

Είναι πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ άλλα μπορούν αν επιστραφούν τα χρήματα στην ΕΟΚ. Πιστεύω εκτός από τον Γιάννη που θα είμαστε σε αναμονή μέχρι τελευταία στιγμή όλα τα άλλα παιδιά θα είναι έτοιμο κι θα είναι στην Εθνική. Και ο Σπανούλης είναι αποδεκτός και από όλα τα παιδιά και τον προηγούμενο κόουτς αφού ο Ιτούδης είπε ότι είναι καλό που ανέλαβε. Μέσα έχουμε παιδιά από τις παλιότερες εθνικές ομάδας και μπολιάζουμε έτσι την ομοσπονδία και γίνονται μια μεγάλη παρέα. Κι εμείς βοηθάμε να γίνει αυτό όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι ένα στοίχημα για την ομάδα και για μας σαν ΕΟΚ να πετύχουμε.

Σήμερα η ΕΟΚ είναι συν στα οικονομικά της, αξιοποιούμε το κομμάτι του μάρκετινγκ, του ονόματος, με τα τουρνουά, με τις γιορτές, με τον Γκάλη, την Εθνική γυναικών στη Χαλκίδα, κάνουμε κινήσεις αποκέντρωσης ώστε τα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και να πάει το άθλημα εκεί που του αξίζει» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ζεϊμπέκης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.