Ζεϊμπέκης: «Η Εθνική είναι ομάδα κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο»

Metrosport Team16 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο ταμίας της Ομοσπονδίας, Νίκος Ζεϊμπέκης, ο οποίος εκθείασε την Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών που επέστρεψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16χρόνια. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο σημερινό (16/7, 18.30) φιλικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με αντίπαλο το Πουέρτο Ρίκο στο PAOK SPORTS ARENA. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό της Εθνικής με το Πουέρτο Ρίκο στο Παλατάκι:

«Αναμενόμενο να υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση για το φιλικό της Ελλάδας, η οποία μετά από χρόνια επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με τον κόσμο της πόλης μας να διψάει να δει από κοντά τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο κι αυτό οφείλεται και στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο».

Για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16χρόνια:

«Αυτό που είδα από τα παιχνίδια στο Προολυμπιακό είναι ότι είμαστε ομάδα κι αυτό οφείλεται στη δουλειά που κάνει ο Βασίλης Σπανούλης. Όλοι τους είναι μια ωραία παρέα κι αυτό το βλέπουμε στο γήπεδο. Αυτό το αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Όσον αφορά το Προολυμπιακό, περιμέναμε να συναντήσουμε δυσκολίες, αλλά κάναμε εκπληκτικές εμφανίσεις και καταφέραμε να πάρουμε το μεγάλο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Είχαμε διάρκεια, ήμασταν σοβαροί σε όλα τα ματς και τα χαρήκαμε. Ο όμιλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι δύσκολος, αλλά θεωρώ ότι τα παιδιά μπορούν να ανταπεξέλθουν».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εμείς είμαστε εδώ για να διευκολύνουμε τα πράγματα και να παρέχουμε ότι είναι δυνατό σε όλες τις εθνικές ομάδες ανεξαρτήτως ηλικίας και κατηγορίας. Η προσπάθειά μας έχει αποδώσει και έχουμε ένα δυνατό επιτελείο που μας βγάζει ασπροπρόσωπους. Αυτή την στιγμή η ΕΟΚ είναι υγιής, δεν χρωστάει και παρέχει ότι μπορεί σε όλες τις εθνικές ομάδες και με το παραπάνω και γι΄ αυτό είμαστε χαρούμενοι. Είμαστε όλοι εδώ αφιλοκερδώς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.