Ζαζόπουλος: «Στα δύσκολα , βγαίνουν μπροστά οι παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας»

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Ζαζόπουλος, με τον πολύπειρο προπονητή και... ειδικό στα τμήματα υποδομής να μιλάει αναφορικά με τα μοντέλα εξέλιξης που υπάρχουν στις ακαδημίες τονίζοντας πως , «Είναι ξεκάθαρο το πλάνο, η οργάνωση που υπάρχει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια». 

Για τον τελικό της Κ17 του ΠΑΟΚ με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού: «Είναι ένα παιχνίδι τελικός , μια διαδικασία που ξεκινάει από το 50-50 και συνήθως κρίνεται στις λεπτομέρειες για τις δύο ομάδες. Πρόκειται για μία εξέλιξη που επαναλαμβάνεται με τους παίκτες να συναντιούνται στην Κ15, στην Κ17 και ακολούθως στην Κ19 , είναι μία διαδικασία εξέλιξης».

Ενώ πρόσθεσε: «Πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές που έρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, είναι αυτοί που οδηγούν την ομάδα στα δύσκολα και βάζουν τις βάσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα πρωταγωνίστρια σε αυτόν τον τομέα με τα αποτελέσματα να είναι πλέον απτά και ευδιάκριτα»

Τονίζοντας: «Από όσο γνωρίζω στον ΠΑΟΚ υπάρχει μία συγκεκριμένη μέθοδος, νοοτροπία, ένα χτίσιμο παιχνιδιού τα οποία συνεχίζονται από ηλικιακή σε ηλικιακή ομάδα. Επίσης, είδαμε ένα διαφορετικό μοντέλο , εκεί όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Youth League».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.