Zαζόπουλος: «Κοιτάμε την δική μας ομάδα, ξέρουμε ότι πηγαίνουμε σε ένα ντέρμπι»

Metrosport Team18 Απριλίου 2023

Ο προπονητής του Μακεδονικού, Άγγελος Ζαζόπουλος, μοιράστηκε τις σκέψεις του πριν τον αγώνα της 20ής αγωνιστικής της  Super League 2 με αντίπαλο τον Ηρακλή (19/04, 14:45).

Στο τρίτο παιχνίδι του στον πάγκο των «πρασίνων», ένα «ντέρμπι» όπως το χαρακτήρισε, θα επιδιώξει να διατηρήσει την αυτοπεποίθηση που κέρδισε για συγκεκριμένο λόγο η ομάδα του από τη νίκη (1-0) επί του Αλμωπού Αριδαίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Ζαζόπουλου στο makedonikos.gr:

Απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας, ο Μακεδονικός διατήρησε ανέπαφη την εστία του για πρώτη φορά μετά την επιστροφή στην δράση από την διακοπή του πρωταθλήματος, δηλαδή μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες, συμπεριλαμβανομένης και αυτής στην Ηγουμενίτσα, στο ντεμπούτο σου με τον Μιχάλη Θαλασσινό. Τι άλλαξε;

«Για να πούμε ότι κάτι άλλαξε, θα πρέπει να έχουμε συνέπεια σε αυτό. Πάντως, το σημαντικότερο δεν είναι μόνο ότι δεν δεχτήκαμε τέρμα, αλλά ότι δεν δεχτήκαμε και ουσιαστική απειλή. Και αυτό μας χαροποίησε πάρα πολύ και μας γεμίζει πρωτίστως αυτοπεποίθηση. Η σταθερότητα και η σοβαρότητα πίσω είναι πολύ σημαντική για αυτήν την κατηγορία».

Πώς αξιοποιήσατε την διακοπή του Πάσχα; Ήταν η πρώτη σας πλήρης εβδομάδα με την ομάδα…

«Δουλέψαμε καλά είναι η αλήθεια. Δουλέψαμε με περισσότερη ένταση και προσπαθήσαμε να πιέσουμε κάποιες λεπτομέρειες του παιχνιδιού μας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εστιάσαμε μόνο στον επερχόμενο αγώνα».

Πρόκειται να αντιμετωπίσετε μια ομάδα που έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα της υπό τον νέο προπονητή και είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες του ομίλου. Πώς προσεγγίζετε το παιχνίδι;

«Είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα, μια ομάδα που παράγει πολύ εύκολα αρκετές φάσεις, κυρίως στο τρανζίσιον. Έχει ποδοσφαιριστές που χρειάζονται πολύ λίγο χώρο για να δημιουργήσουν πράγματα. Όλα αυτά, όμως, μέχρι ένα σημείο. Εμείς κοιτάμε την δική μας ομάδα, ξέρουμε ότι πηγαίνουμε σε ένα ντέρμπι. Τα ντέρμπι καμιά φορά έχουν και διαφορετική ψυχολογία. Θα πρέπει να είμαστε έτοιοι να παρουσιαστούμε αυτοί που πρέπει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.