Ζαζόπουλος: «Αυτά έχει βελτιώσει στο παιχνίδι του ο Τζόλης»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Ο προπονητής του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Άγγελος Ζαζόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και μίλησε για την τρομερή εξέλιξη που έχει ο Χρήστος Τζόλης στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Ήταν προσωπική μου επιλογή να κληθεί ο Τζόλης στην Εθνική και να μην ήμουν εγώ, σίγουρα κάποιος θα τον έβλεπε και θα έκανε το ίδιο. Η εκτελεστική του δεινότητα, η νοοτροπία του, η όρεξη για δουλειά και η διάθεση για συνεργασία ήταν αυτά που με κέντρισαν πάνω του και ζήτησα να κληθεί στην Εθνική ομάδα. Ο Χρήστος έχει βελτιωθεί στην ενέργεια και στο επίπεδο που έχει φτάσει δεν είναι ικανοποιημένος γιατί έχει υψηλό ταβάνι και ξέρει ότι για να πετύχει θέλει συνεχώς σκληρή δουλειά. Είμαι χαρούμενος για τις επιδόσεις του. Δεν είναι όμως μόνο ο Χρήστος και άλλα παιδιά από τον ΠΑΟΚ έχουν φτάσει σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Ζαζόπουλος και πρόσθεσε: 

«Γενικά, φαίνεται ότι υπάρχει μία υγεία και μία εξέλιξη στην Εθνική ομάδα και σιγά-σιγά οι παίκτες βρίσκουν τους ρόλους τους και χαιρόμαστε να τους βλέπουμε στο γήπεδο. Ο Τζόλης αυτή την στιγμή είναι περισσότερο χρήσιμος χωρίς την μπάλα στα πόδια κι αυτό φάνηκε στο Γουέμπλεϊ και στο ματς με την Αγγλία. Κάνει καλή δουλειά και στο αμυντικό κομμάτι. Στο παιχνίδι του έχουν προστεθεί τα τρεξίματα, ενώ έχει βελτιώσει πάρα πολύ τις συνεργασίες του. Θεωρώ, ότι πήγε πολύ νωρίτερα απ΄ όσο θα έπρεπε στην Πρέμιερ Λιγκ. Πλέον, είναι πιο ώριμος, ξέρει τι θέλει και παρακαλώ να είναι γερός, γιατί έχω την αίσθηση ότι θα δούμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Στην Μπριζ αισθάνεται καλά. Τα παιδιά περιμένουν τέτοια παιχνίδια, όπως με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ. Τα παιχνίδια υψηλού επιπέδου σε κάνουν άλλο αθλητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.