Ζαρόκωστας: «Πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, παικταράς ο Κωνσταντέλιας!»

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2023

Ο Σταύρος Ζαρόκωστας, που έκλεισε πλέον το κεφάλαιο της Χάκα και θα συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον ΠΑΟΚ και τον αγώνα με την Ελσίνκι.

«Υπάρχει πιο υψηλή ποιότητα στο ελληνικό πρωτάθλημα από το φινλανδικό, είναι πιο γρήγορο και πιο δυνατό και θα ειναι για εμένα μία καινούργια δοκιμασία. Στην Αμερική με βρήκε ένα κολλέγιο και από εκεί άρχισε η καριέρα μου. Με έκαναν ντραφτ, αλλά έπαιξα μόνο στην δεύτερη κατηγορία» είπε αρχικά και συνέχισε

«Την πρώτη μου χρονιά είχα 11 γκολ, φέτος η σεζόν δεν πήγε όπως θα ήθελε αλλά θα το βελτιώσω αυτό του χρόνου. Το πρωτάθλημα στη Φινλανδία τελείωσε τον Νοέμβριο. Τώρα η Ελσίνκι είναι η μόνη που παίζει, στα ευρωπαϊκά, και οι υπόλοιπες κάνουν προετοιμασία. Το πρωτάθλημα ξεκινάει ξανά τον Μάρτιο.

Αυτό θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, ότι δεν παίζεται το πρωτάθλημα. Θα είναι ξεκούραστη, αλλά και ο ΠΑΟΚ θα είναι φρέσκος γιατί δεν έχει παίξει τελευταία τόσα πολλά ματς. Εχει πιο πολύ ποιότητα, θα έχει κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ματς. Είναι δικό του παιχνίδι και θα το παίξει όπως θέλει. Αν θέλει η Ελσίνκι να πάρει κάτι θα πρέπει να κάνει η ίδια κάτι παραπάνω.

Θεωρώ τον ΠΑΟΚ πολύ καλή ομάδα και δεν μου φάνηκε παράξενο ότι βγήκε πρώτος στον όμιλο. Είδα το πρώτο ματς με την Ελσίνκι. Στην αρχή δυσκολεύτηκε λόγω του τεχνητού τερέν, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές έπαιξε φανταστική μπάλα. Κάπως έτσι θα είναι και στην Τούμπα, στο ξεκίνημα μπορεί να είναι 50-50, όμως, όσο περνάει ο χρόνος ο ΠΑΟΚ θα επιβάλλεται.

Ο Κωνσταντέλιας είναι παιχταράς και μου αρέσει ότι είναι γρήγορος. Αυτόν θα έλεγα ότι ξεχωρίζω. Από την Ελσίνκι ξεχωρίζω τον Ραντούλοβιτς, είχε βάλει και το γκολ στο πρώτο ματς, μιλάμε και με τον Κανελλόπουλο. Αυτούς τους δύο ξέρω».

Κατέληξε λέγοντας: «Από μικρό παιδί είχα όνειρο να παίξω στην Ελλάδα και τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία. Η καρδιά μου μου λέει ότι είναι η σωστή επιλογή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.