Ζαρόκωστας: «Ανώτερος ποιοτικά ο ΠΑΟΚ από την Ελσίνκι, νομίζω θα είναι παιχνίδι με πολλά γκολ»

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Σταύρος Ζαρόκωστας, που αγωνίζεται στη Χάκα, και γνωρίζει καλά την Ελσίνκι μίλησε στο Metropolis 95.5 για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
«Έπαιξα φέτος και στα δύο ματς με την Ελσίνκι. Με τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Μένω 1,5 ώρα από το Ελσίνκι και θα πάω να το δω. Πάντα όταν παίζει μία ομάδα ευρωπαϊκά ματς γεμίζουν τα γήπεδα γιατί είναι κάτι σπουδαίο. Μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ θα φέρει κόσμο στο γήπεδο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν ξέρω ακριβώς τι λένε στην Ελσίνκι για τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι, πάντως, η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα» ενώ όσον αφορά τα αγωνιστικά ατού της Ελσίνκι σημείωσε: «Ο βοηθός προπονητής της Ελσίνκι ήταν στην ομάδα μας στην αρχή της σεζόν. Στη Φινλανδία έχουν την μπάλα και δίνουν τον ρυθμό, αλλά με τον ΠΑΟΚ δεν θα είναι έτσι. Έχουν τον σέντερ φορ, ο οποίος είναι ο κορυφαίος σκόρερ της, αλλά δεν θεωρώ ότι έχουν γενικά έναν παίκτη που θα αλλάξει έναν αγώνα. 

Έχουν ταχύτητα. Για να πω την αλήθεια, δεν έχω δει και τόσο τον ΠΑΟΚ αυτή την σεζόν για να καταλάβω ακριβώς πώς θα αγωνιστεί. Είναι πλαστικό το γήπεδο, εγώ το έχω συνηθίσει, αλλά η μπάλα πάει κάποιες φορές πιο γρήγορα, κάποιες πιο σιγά και αλλάζει το παιχνίδι. Αυτή είναι η πιο μεγάλη διαφορά που εντοπίζουν οι αντίπαλοι. Σαν ποιότητα ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος, όμως, ποτέ δεν ξέρεις. 

Νομίζω θα δούμε πολλά γκολ, γιατί παίζουν επιθετικά και οι δύο ομάδες, η Ελσίνκι θα ξεκινήσει σίγουρα με ενέργεια. Το παιχνίδι νομίζω, ωστόσο, θα ανοίξει προς το τέλος με την κούραση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.