Ζαραλίκος: «Μπράβο Ανδρουλάκη μερακλή, εσένα ήθελα, μου πήρες την… παρθενιά»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Με τον δικό του ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο απάντησε στη μήνυση που δέχθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος. Στο βίντεο του zaraleaksTV ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μπράβο Ανδρουλάκη μερακλή, εσένα ήθελα, μου πήρες την… παρθενιά» σχολιάζοντας την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης φέρεται να κατέθεσε μήνυση εις βάρος του stand up comedian, με αφορμή μια ανάρτησή του στο X για εκείνον, η οποία έχει πλέον αποσυρθεί από το διαδίκτυο. Σχολιάζοντας την κίνηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο νέο του βίντεο στο zaraleaksTV, αποδίδει τα… εύσημα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την «πρωτιά» του, να του καταθέσει μήνυση, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο:

«Κάποιος αποφάσισε να μας βάλει στην επικαιρότητα. Ποιος είναι αυτός; Ο Νίκος Ανδρουλάκης. Νίκο Ανδρουλάκη, τιμή και δόξα σε σένα, γιατί εγώ κάνω αυτή τη δουλειά πάνω από 25 χρόνια και έχω λάβει σε όλη αυτή την καριέρα μόνο ένα εξώδικο, για το οποίο μου ζήτησαν συγγνώμη. Δεν έχω πάρει ποτέ μήνυση.

Οπότε, με όρους λαϊκού παιδιού, μου πήρες την «παρθενιά». Μπράβο, έτσι είχα ονειρευτεί να χάσω την «παρθενιά» μου, νομικά. Από έναν μερακλή. Βαριέμαι τους μέτριους. Νίκο, εσένα ήθελα πραγματικά, το είχα δει στον ύπνο μου πάρα πολλές φορές».

Μάλιστα προϊδέασε και προανήγγελλε πως θα ακολουθήσει νέο βίντεο, για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.