Ζαραδούκας: «Ο Άρης θα τα παίξει όλα για όλα, ο ΠΑΟΚ έπιασε ταβάνι»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Ο Γιάννης Ζαραδούκας κατέθεσε την αποψή του στο Metropolis 95.5 για τον φετινό Άρη, το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τα σκαμπανεβάσματα του ΠΑΟΚ.

«Καμία ομάδα δε συνδυάζει και τα δύο, πρωτάθλημα και Ευρώπη, είναι πολύ δύσκολο» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στο παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού: «Είναι μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό. Σε κάποια ρεπορτάζ είδα ότι ξεκούρασαν παίκτες για το ματς με τον Άρη. Όποιος βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος να αγωνιστεί, δεν μπορούμε να λέμε ότι ξεκουράζει ποδοσφαιριστές.

Αυτή είναι η διαφορά μας με το εξωτερικό. Έχουμε τη νοοτροπία να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα και όχι τον ευρωπαϊκό στόχο. Ειναι δύσκολο και για τον κόσμο να το πιστέψει αυτό. Ειδικά, για τον Παναθηναϊκό που είχε ιστορία στην Ευρώπη. Έχει αστάθεια στο αγωνιστικό, ενώ έχει στρώσει οικονομικά, δείχνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ότι παίζει με τον πρώτο, είναι ένα ντέρμπι. Οι παίκτες του Άρη θα τα παίξουν όλα για όλα για να παραμείνουν στην κορυφή και του Παναθηναϊκού για να μείνουν ζωντανοί. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Ρωτήθηκε που περιμένει να κριθεί ο αγώνας και απάντησε: «Θα πιέσει ο Παναθηναϊκός και αν του βγουν οι φάσεις μπορεί να πάρει το παχνίδι. Ο Άρης έχει ψυχολογία, αν διαβάσει το παιχνίδι, θα υπάρχει και γκρίνια, μετά θα δυσκολέψει το ματς για τον Παναθηναϊκό».

Για το πρόσωπο που περιμένει να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη: «Ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, πολλά παιχνίδια κρίνονται στην ατομική προσπάθεια. Είχε παιχνίδι και τώρα ταξιδεύει για να αγωνιστεί στην Τρίπολη. Είναι δύσκολο.

Για τον ΠΑΟΚ, τέλος, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ δουλεύει την περσινή συνταγή, αλλά έπιασε ταβάνι μετά το πρωτάθλημα. Θα φανει τώρα στα δύσκολα, με το ρόστερ και τις προσθήκες που έχει κάνει μπορεί να δικαιώσει τις προσδοκίες». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.