Ζαραδούκας για το ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Ο Άρης έχει πολύ μεγάλο άγχος»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Γιάννης Ζαραδούκας μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα δεδομένα του ντέρμπι Άρης-Ολυμπιακός, τονίζοντας, ακόμη, ότι είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για τη «μάχη» του φετινού τίτλου.

«Δεν σκέφτομαι σαν φίλαθλος, αλλά σαν παίκτης και σαν παράγοντας πλέον. Δεν βγάζω συμπεράσματα στην αρχή της σεζόν, γιατί ακόμη οι ομάδες δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Είναι πολλά που παίζουν ρόλο» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον φετινό Άρη:

«Είναι μία ομάδα έχει πάντα την πίεση ότι πρέπει να διακρίνεται. Έκανε κάποιες προσθήκες για το κάτι παραπάνω μπροστά, αλλά, έτσι, μπορεί να χάσεις κάτι άλλο από την άμυνα. Με τον χρόνο αυτό μπορεί να βρεθεί.

Γενικότερα, λείπουν οι παίκτες που θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Ένας έμπειρος προπονητής, όμως, μπορεί να βρει τη λύση μέσα από την ομαδικότητα».

Για την κατάσταση του Άρη και του Ολυμπιακού πριν το μεταξύ τους ματς υπογράμμισε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί και οι δύο ομάδες ξέρουν ότι σε κάθε γκέλα είναι περίεργα. Ο Ολυμπιακός έχει το αβαντάζ ότι πέρσι κατέκτησε το Conference League, ενώ στον Άρη υπάρχει μεγάλο άγχος.

Δεν μπορώ να διακρίνω ακόμη πρόσωπα, ένας παίκτης για να τον κρίνεις πρέπει να περάσουν 6-7 αγωνιστικές. Επίσης, είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για φαβορί στο πρωτάθλημα, στον επόμενο μήνα θα μπορούμε να πούμε.

Εχω πάθει, πάντως, πλάκα με τις μικρές ομάδες όπως η Καλλιθέα. Προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι να κλειστούν πίσω». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.