Ζαραδούκας: «Αποκτά διαφορετική ταυτότητα ο Άρης-Θα είναι καλύτερος στο μέλλον»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και τη εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Ζαραδούκας σχολιάζοντας τη χθεσινή εικόνα των «κιτρινόμαυρων» κοντά στον Ολυμπιακό. Μια ήττα που δεν χρειάζεται να «αγχώνει» τον Άρη, καθώς η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: Αρχικά, βάζοντας για λίγο στην άκρη τα αθλητικά, στάθηκε στους πλημμυροπαθείς του Βόλου: «Πλέον είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στο Βόλο. Έχω μιλήσει με ανθρώπους που έχουν σπίτια και καταστήματα, δεν ξέρουν πως θα ζήσουν εκεί πέρα πλέον. Ξέρω κόσμο που μόλις είχε αγοράσει σπίτι, ολόκληρες πολυκατοικίες πλημμύρισαν. Είναι πολλά τα θέματα».

Φυσικά, άφησε και το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση του Άρη μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης: «Μου άρεσε πάρα πολύ τα  ματς χθες. Γιατί εκεί που λες πως στο ημίχρονο καθάρισε το παιχνίδι, ο Μάντζιος στο δεύτερο με τις αλλαγές που έκανε μπήκε πολύ δυνατά και πιστεύαμε πως θα το γυρνούσε το παιχνίδι. Όμως με τις αλλαγές που έκανε και ο προπονητής του Ολυμπιακού, άλλαξε και πάλι το παιχνίδι. Μακάρι να βλέπουμε πάντα τέτοια παιχνίδια.

Κάθε προπονητής, ειδικά όταν δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα, δίνει πολύ σημασία στη προπόνηση. Ο Άρης αρχίζει να αποκτά μια διαφορετική ταυτότητα και νομίζω πως το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερος. 

Από ανθρώπους του ποδοσφαίρου καταλαβαίνεις ότι κάτι καλό πάει να γίνει, ασχέτως αποτελέσματος. Θα μπορούσε στο δεύτερο ημίχρονο να είναι άλλη η εικόνα. Μακάρι να βρεθούνε τα λάθη και ο Άρης να κάνει τη διαφορά. Ο Άκης Μάντζιος έχει την εμπειρία να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στην ομάδα. Αφήστε το χρόνο να περάσει, να δούμε τη πορεία των παικτών. Το μόνο εύκολο είναι να κρίνουμε και να διώξουμε έναν παίκτη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.