Βόλεϊ: Ιστορικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Βισμπάντεν

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2024

Τα «ασπρόμαυρα» κορίτσια του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ πρόκειται να γίνουν οικοδέσποινες για την ομάδα της Βισμπάντεν, σήμερα (11/1) στις 19:00 (CosmoteSport7) στο PAOK Sports Arenα. Το πρώτο ιστορικό ραντεβού για τη φάση των 8 της main phase του CEV Challenge Cup.

Παραχωρώντας τις καθιερωμένες δηλώσεις πριν την μεγάλη αναμέτρηση, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Δεν είμαστε και με την καλύτερη διάθεση μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και κάποια προβλήματα με ιώσεις που προέκυψαν.

 Παρόλα αυτά θα κάνουμε την προσπάθεια μας σ’ αυτό το ιστορικό παιχνίδι για τον σύλλογο. Η Βισμπάντεν μοιάζει με τον Ολυμπιακό καθώς είναι μια ομάδα που παίζει πολύ γρήγορα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τη βγάλουμε από το φιλέ και να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό στο ματς»

Παράλληλα, την δική της τοποθέτηση για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι έκανε και η πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Λέα Ντέακ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Είμαστε ενθουσιασμένες για αυτό το παιχνίδι. Προσωπικά βρίσκομαι σε περίοδο προσαρμογής με τις νέες μου συμπαίκτριες, παρόλα αυτά τα πηγαίνουμε πολύ καλά στις προπονήσεις. 

Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένες και να παίξουμε ως ομάδα, αν γίνουν αυτά θα βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε την Βισμπάντεν στην έδρα μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.