Ζαγοράκης: «Στο χέρι του ΠΑΟΚ η πρόκριση, χρειάζεται τύχη - Είναι γουρλής ο Ανδρουλάκης» (vid)

Metrosport Team18 Απριλίου 2024

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πρώην ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ΠΑΟΚ αλλά και παλιός πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης, βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ. Μίλησε για τις πιθανότητες του Δικεφάλου, ευχήθηκε πρόκριση ενώ σημείωσε πως θα δει το παιχνίδι με τον γουρλή πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Όμορφες στιγμές αλλά και δύσκολες παράλληλα. Είναι χρυσή ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όντως ο ΠΑΟΚ είναι μακριά δύο γκολ από την πρόκριση στον ημιτελικό. Είναι στα χέρια του ΠΑΟΚ η πρόκριση. Ημουν στο Βέλγιο και με εντυπωσίασε ο τρόπος που έπαιζε η Μπριζ. Σίγουρα έχει δει το τεχνικό επιτελείο τι δεν έκανε σωστά η ομάδα γι' αυτό και είπα πως είναι καθαρό στο χέρι του ΠΑΟΚ να διεκδικήσει την πρόκριση. Είναι πολλοί παράγοντες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση. Χρειάζεται τύχη, χρειάζεται να έχει αυτό που δεν είχε στο Βέλγιο. Εκεί ήταν εγκλωβισμένος από την τακτική της Μπριζ. Ίσως κάθε 20 χρόνια να φέρνουμε ένα ευρωπαϊκό στην Ελλάδα (σ.σ. γέλια). 

Τον ΠΑΟΚ τον έχουμε δει στην έδρα του να δείχνει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με εκτός έδρας παιχνίδια. Θα είναι χαρά για όλους μας να περάσουν και οι δύο ελληνικές ομάδες στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως ευχαριστιέται τα παιχνίδια, ειδικά όταν του πηγαίνουν, μερικές φορές σε υπερθετικό βαθμό. Στο κάτω κάτω είναι ένα γκολ διαφορά, θεωρώ πως θα βοηθήσει πολύ ο κόσμος σήμερα. Θα δω το ματς με τον πρόεδρο, τον Νίκο Ανδρουλάκη. Εχω τσεκάρει πως είναι γουρλής γιατί ήταν εδώ και στο παιχνίδι με την Άϊντραχτ, οπότε θα διπλώσει το καλό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.