Ζαγοράκης: «Ο ΠΑΟΚ έχασε γιατί δεν έβαλε γκολ»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Άρης είχε ουσία, είχε γκολ και πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στο ΠΑΟΚ. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και Τάκης Φύσσας, σχολίασαν στον ΣΚΑΪ το ντέρμπι, μένοντας στο γεγονός πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Δεν κατάφερε να κερδίσει επειδή δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ. Νόμος και προαπαιτούμενο στο ποδόσφαιρο άλλωστε. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης στάθηκε στο γεγονός πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποια από τις ευκαιρίες του στο ντέρμπι για να πάρει τη νίκη.

Σχολιάζοντας την έλλειψη κλασικού φορ στον ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης τόνισε:

«Όντως υπάρχει θέμα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να ζει έτσι χωρίς κλασικό σέντερ φορ. Κάποια στιγμή θα το ξεπεράσει αυτό το κατά κάποιον τρόπο πρόβλημα. Έχασε γιατί δεν έβαλε γκολ», ενώ σχετικά με τα ντέρμπι κόντρα στον Άρη είπε: «Τρία χρόνια με τον Άρη… κατά κάποιον τρόπο είναι κακός δαίμονας να πω; Κάπως έτσι. Αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για κάποιον που αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν κακός. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν προσπάθησε, δεν πάλεψε, δε μόχθησε. Ερχόταν από ένα παιχνίδι απαιτητικό στο οποίο ήταν και σ’ εκείνο πολύ καλός. Κοίτα τι ποδοσφαιριστές έχει η Γαλατά… Ο ΠΑΟΚ το έπαιξε το παιχνίδι, είχε πολύ έξυπνη τακτική.

Ο Άρης είναι μια ομάδα που φέτος θα είναι πολύ καλύτερος από πέρσι. Δε συγχωρεί. Περίμενε τις στιγμές του, ήρθαν οι στιγμές και πήρε το παιχνίδι».

Ο Τάκης Φύσσας υπογράμμισε από πλευράς του τις χαμένες ευκαιρίες του Δικεφάλου του Βορρά και την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Άρης:

«Ο ΠΑΟΚ είχε πλάνο στο παιχνίδι του, οι αυτοματισμοί με τον Τάισον και τον Κωνσταντέλια. Όταν δεν μπαίνει γκολ, υπάρχει και η άλλη ομάδα. Ο Άρης έχει αποδείξει πως είναι σε ανοδική πορεία, κέρδισε δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια, τα κέρδισε με προσωπικότητα, με πολύ καλή ατομική και ομαδική απόδοση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.