Ζαφειράκης: «Να πάμε τον Μακεδονικό ακόμα ψηλότερα»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2023


Ο Μακεδονικός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα της Super League 2 καθώς επικράτησε με 3-1 του Αιολικού στη Μυτιλήνη. Με αυτόν τον τρόπο έφτασε στους τέσσερις βαθμούς και σκαρφάλωσε στην κορυφή του Α’ ομίλου.

Ενας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης, ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης, ο οποίος σημείωσε το τρίτο γκολ των «πρασίνων» με τοποθέτησή του στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη είπε: «Η συγκέντρωση, η θέληση και η ποιότητα που έχουμε ως ομάδα νομίζω ήταν τα συστατικά αυτής της σημαντικής νίκης», τόνισε και συνέχισε ο Ελληνας μεσοεπιθετικός:

«Ηταν μια σημαντική νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους γιατί είμαστε στην αρχή του Πρωταθλήματος ακόμα. Από εκεί και πέρα σίγουρα είναι ένα δύσκολο Πρωτάθλημα αλλά πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα φέτος. 

Υπάρχει ποιότητα, εμπειρία και όλοι μας θέλουμε να πάμε την ομάδα ακόμα ψηλότερα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και αν και θέλει χρόνο ακόμα για να παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο. 

Δεν έχουμε κάνει ουσιαστικά προετοιμασία, έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες και καινούργιος προπονητής επίσης, αλλά δουλεύουμε πολύ σωστά με τον προπονητή και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και θα έχουμε νομίζω την ταυτότητα και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να έχουμε, στο γήπεδο». Ακόμη, ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης, σημείωσε: «Είμαι σίγουρος ότι όταν θα είμαστε πλήρως έτοιμοι ο κόσμος θα χαίρεται να έρχεται στο γήπεδο να μας βλέπει και με την υγεία που υπάρχει γενικά στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα και διοικητικά αλλά και ποιοτικά στο αγωνιστικό κομμάτι, θα πετύχουμε τους στόχους μας. 

Δεν κοιτάμε μακριά, κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι αλλά σίγουρα ο Μακεδονικός όπου και να παίζει ο στόχος θα είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, είτε εντός έδρας, είτε εκτός».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.