Ζιώγας: «Πρέπει να έχει όφελος ο Άρης από τον Μορόν, θα μου άρεσε ο Κουλιεράκης να πήγαινε στην Ντόρμουντ»

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Μιχάλης Ζιώγας, σχολιάζοντας την χθεσινή ευρωπαϊκή βραδιά των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, εστιάζοντας παράλληλα παράλληλα και στις μεταγραφές των νέων ταλέντων των δύο ομάδων σε συλλόγους του εξωτερικού. Στην ίδια συνάρτηση έβαλε και το «σίριαλ» στο οποίο εξελιχθεί η περίπτωση της ενδεχόμενης μεταγραφής του Λορέν Μορόν. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5, για τις εμφανίσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη: «Για την ΑΕΚ θεωρώ ότι ήταν καταστροφικός ο αποκλεισμός, αλλά είναι μια σοβαρή ομάδα και θα βρει τον δρόμο της.

Ο ΠΑΟΚ άξιζε καλύτερη τύχη με την Μάλμε, ίσως ήταν και άτυχος. Χθες όμως δεν υπήρχε μέτρο σύγκρισης, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερος και δίκαια έκανε το εμφατικό 4-0. Να πούμε συγχαρητήρια και στον κόσμο του ΠΑΟΚ που αποθέωσε τον Κουλιεράκη, ένα δικό μας παιδί που έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Παράλληλα, άνοιξε και μια κουβέντα για τις μεταγραφές των νεαρών ταλέντων του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ομάδες του εξωτερικού, : «Αν έβαζε ένας ξένος όπως ο Τετέ ή ο Πελίστρι ένα γκολ σαν αυτό του Ιωαννίδη μέσα στη Λανς, όλη η Ευρώπη θα έλεγε για αυτό. Στην Ελλάδα δεν είδα να συμβαίνει αυτό.

Ο Ιωαννίδης είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο και να καθιερωθεί σε υψηλά επίπεδα. Μου αρέσει πως διαχειρίζεται την μεταγραφή του. Είναι ένα σοβαρό παιδί, κρατάει τις αποστάσεις και τιμάει τον σύλλογο που αγωνίζεται. Ο κ.Αλαφούζος θα πρέπει να βοηθήσει τον Ιωαννίδη οικονομικά, που πήρε χθες από το χέρι τον Παναθηναϊκό και του έδωσε ελπίδες.

 Και για ποιόν λόγο να φύγει; Είναι μικρή ομάδα ο Παναθηναικός ή ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ, ή ο ΠΑΟΚ;

Που από τότε που ήρθε ο Σαββίδης τους έχει κάνει «μάγκες» ποδοσφαιρικά όλους. Έχει εκτοξεύσει την ομάδα, την έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο σύλλογο με δικές του εγκαταστάσεις, Κύπελλα, πρωταθλήματα και έναν πολύ σοβαρό προπονητή».

Για την μεταγραφή του Κουλιεράκη, τόνισε πως: «Θα μου άρεζε να πάει στην Ντόρτμουντ, αν ήταν δυνατό. Εκτός αν αυτοί οι παίκτες το βλέπουν ως ένα σκαλοπάτι για να πάνε τελικά σε μια μεγαλύτερη ομάδα».

Τέλος, για την ενδεχόμενη πώληση του Λορέν Μορόν και το αν ο Άρης μπορέσει να καλύψει το κενό του:  «Είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρει ο σύλλογος και ο πρόεδρος με τον παίκτη. Άλλωστε από τον Ιανουάριο τελειώνει το συμβόλαιό του και θα μείνει ελεύθερος. Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να είναι στον Άρη αλλά να μην έχει υπογράψει και σε μια άλλη ομάδα, να θέλει να προστατέψει και τα πόδια του. Ή μπαίνει σε συζήτηση και ανανεώνει το συμβόλαιο ή ο Άρης βρίσκει τρόπο να κερδίσει χρήματα. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ουδείς αναντικατάστατος». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.