Υποτίμησε τον εαυτό του, μονόδρομος οι νίκες στην Τούμπα

Γιώργος Καστάνης22 Απριλίου 2024

Παράπονα για την εγκυρότητα του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού έχουν από χθες οι παίκτες και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, καθώς στον χώρο του κέντρου είχε προηγηθεί καθαρό φάουλ του Κίνι στον Σάστρε, το οποίο δεν δόθηκε. Και στην εξέλιξη της φάσης, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δεύτερο γκολ, το οποίο επί της ουσίας αποδείχθηκε υπερπολύτιμο για να πάρουν την νίκη.

Απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που ξεκάθαρα υποτίμησε τον εαυτό του, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Εδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να τον αμφισβητήσει και να του βάλει δύσκολα από το πρώτο ημίχρονο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η πρώτη αξιόλογη επιθετική προσπάθεια των παικτών του Δικεφάλου καταγράφηκε στο 76ο λεπτό με την σέντρα- σούτ του Μπάμπα, εκεί όπου ο Τζολάκης ενήργησε αποτελεσματικά και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Το οποίο εκτέλεσε αμέσως ο Ντεσπόντοφ και έδωσε την ευκαιρία στον Κουλιεράκη να πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μάρκος Αντόνιο και εκεί πήγε να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό του. Όμως πρακτικά δεν είχε περισσότερο χρόνο, για να διεκδικήσει ένα ακόμη γκολ. Ο ΠΑΟΚ άργησε να μπει στο παιχνίδι. Επρεπε να είχε καταφέρει νωρίτερα χρονικά, να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Υποτίμησε ξεκάθαρα τον εαυτό του. Θα μπορούσε να βρει τρόπο από το πρώτο ημίχρονο να επιβάλει έναν ρυθμό. Όμως δεν τα κατάφερε σε καμία περίπτωση.

Του μένει το παράπονο, για το δεύτερο γκολ. Πρέπει όμως σαν ομάδα να συνέλθει. Πρακτικά, ο ΠΑΟΚ για να μπει και πάλι στο κόλπο για την διεκδίκηση, θα πρέπει να κερδίσει αφενός στην Λαμία και αφετέρου να πάρει και τα τρία ντέρμπι στην Τούμπα με τους ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Μόνο με αυτή την προϋπόθεση, έχει πιθανότητες για να ανατρέψει την κατάσταση και να κατακτήσει τον τίτλο. Πρέπει να βγουν αντανακλαστικά, τα οποία λείπουν.

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες σε Ευρώπη και Ελλάδα, συνιστούν αρνητικό ρεκόρ για την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ από την έναρξη της σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.