Υπόθεση στόπερ για ΠΑΟΚ: Το ρεαλιστικό σενάριο «δείχνει» παίκτη μόνο για Ελλάδα

Κώστας Πετρωτός03 Σεπτεμβρίου 2024

Η ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Χατζηδιάκου και η συμφωνία του με την Κοπεγχάγη δύο μέρες πριν το deadline για την κατάθεση της ευρωπαϊκής λίστας του ΠΑΟΚ, έφερε τον Δικέφαλο σε πολύ μειονεκτική θέση σε ό,τι έχει να κάνει με την επιλογή παίκτη για να αποτελέσει το δίδυμο των δεξιών στόπερ σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Οι επαφές βέβαια συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί ένας παίκτης που θα προλάβει να μπει και στις επιλογές για το League stage του Europa League, ωστόσο, αυτό πλέον δεν είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο. Ο χρόνος πιθανόν να μην φτάσει για να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις και να πέσουν οι υπογραφές μέχρι το βράδυ της Τετάρτης και έτσι, πλέον, τις τελευταίες ώρες προκρίνεται ένα άλλο σενάριο: 

Ο ΠΑΟΚ να πάει στα οκτώ ματς του Europa με τετράδα στόπερ τους Κόλεϊ, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Θυμιάνη και να εστιάσει στην απόκτηση στόπερ για τις εγχώριες διοργανώσεις (Πρωτάθλημα και Κύπελλο), μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου που κλείνει η μεταγραφική περίοδος για παίκτες που έχουν ομάδες. Το πρωί της Τετάρτης (3/9) θα ξεκαθαρίσει απόλυτα αν υπάρχει έστω μία αξιόλογη περίπτωση για να κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ μέχρι τα μεσάνυχτα, αν και η πίεση δεν είναι στο σημείο που νομίζει αρκετός κόσμος.

Το γεγονός ότι δεν έχει αποκτηθεί ένας ακόμη στόπερ, έστω μη γηγενής, δίνει στον Λουτσέσκου την δυνατότητα να βάλει στις 17 θέσεις των μη γηγενών της ευρωλίστας έναν ακόμη από τους 20 συνολικά που διαθέτει ο ΠΑΟΚ (χωρίς να προσμετράται ο Σαμάτα). Είναι και αυτός ένας λόγος που αρχίζει να γίνεται πιο πιθανό το σενάριο για απόκτηση πέμπτου κεντρικού αμυντικού μόνο για Πρωτάθλημα και Κύπελλο, μέχρι την ολοκλήρωση του League stage.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.