Υπόκλιση Μάντζιου σε Μανού

Βασίλης Βλαχόπουλος29 Σεπτεμβρίου 2024

Το εγκώμιο του Μανού Γκαρθία έπλεξε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν μία σημαντική νίκη από πλευράς γοήτρου, αλλά και από βαθμολογικής άποψης. Ήταν ένα παιχνίδι απαιτητικό. Στο πρώτο μέρος κάναμε αρκετά λάθη και δώσαμε τον έλεγχο στον ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε καλύτερα και βρήκαμε το γκολ. Κάναμε μια σημαντική νίκη. Είχα πει ότι τα ντέρμπι είναι θέμα ημέρας και θέλησης. Θέσαμε τον στόχο της νίκης για απόψε και ήρθαμε και το πραγματοποιήσαμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάθε νίκη έχει την αξία της. Από κει και πέρα είναι νωρίς για να λέμε μεγάλα πράγματα. Είμαστε μια καινούρια ομάδα μια είναι νωρίς για συμπεράσματα. Πρέπει να βρούμε σταθερότητα για την συνέχεια». 

Για την τρομερή απόδοση του Μανού Γκαρθία στο ντέρμπι:

«Το είχα πει πέρσι για τον Μάνου. Μόλις κάνει προετοιμασία θα είναι άλλος παίκτης. Δούλεψε, είναι βαρόμετρο για την ομάδα και πάει καλά».

Για την πιο επιθετική λογική της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο: 

«Θεωρώ πως στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου κοντρολάραμε το παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Συνολικά όμως είμαστε μια νέα ομάδα. Πρέπει να μπορέσεις να διαβάσεις το ρόστερ και τις δυνατότητες του. Έχει πολλές δυνατότητες φέτος και προσπαθούμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε», είπε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.