ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Ο δικτάτορας Ερντογάν μιλάει για ελευθερία βιασμού, ελευθερία να σκοτώνεις μωρά»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέμεινε με νέες δηλώσεις κατά του Ισραήλ, υπονοώντας εκ νέου πως επόμενος στόχος είναι η ΤουρκίαΟ ΥΠΕΞ του Ισραήλ, έδωσε σκληρή απάντηση στον Τούρκο Πρόεδρο, χαρακτηρίζοντάς τον δικτάτορα.

Σκληρή ανακοίνωση έδωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τις νέες δηλώσεις του πως η Τουρκία είναι ο επόμενος στόχος του Ισραήλ. «Ο Νετανιάχου και το δολοφονικό του δίκτυο κάνουν 'άπιαστα' όνειρα και μπαίνουν σε μια πολύ επικίνδυνη περιπέτεια» τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος, με τον Ισραέλ Κατς να του απαντά.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ δήλωσε: «Στην επέτειο της σφαγής της 7ης Οκτωβρίου, ο ελεύθερος κόσμος καταδικάζει τους εγκληματίες της Χαμάς, ενώ ο δικτάτορας Ερντογάν τους επαινεί: «Είναι μαχητές της ελευθερίας που πολεμούν για την Τουρκία» -ελευθερία βιασμού, ελευθερία να σκοτώνεις, ελευθερία βεβήλωσης πτωμάτων και καύσης μωρών. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πουλά την Τουρκία στους συμμάχους της Μουσουλμάνους Αδελφούς και διαγράφει την κληρονομιά του Ατατούρκ».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.