Υπερήφανος ο πατέρας του Γιαμάλ: «Όταν γεννήθηκε ήξερα ότι θα γινόταν σταρ»-Η φοβερή ατάκα για τον Μέσι (vid)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου11 Ιουλίου 2024

Ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο σήμερα είναι ο Μουνίρ Νασραουί, πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ. Από τη γειτονιά του, τη Ροκαφόντα, μίλησε σε πολλά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους και στη «Mundo Deportivo» αποκαλύπτοντας πώς βιώνει την «έκρηξη» του γιου του στο Euro 2024. 

«Το βιώνω όπως όλοι, με ευτυχία και χαρά, και πολύ αγάπη για όλη την Ισπανία. Φτάσαμε στον τελικό και είμαι περήφανος και χαρούμενος για όλους τους παίκτες». 

Πρόσθεσε ότι: «Από όταν γεννήθηκε ήξερα ότι θα γινόταν σταρ. Οποιος είναι πατέρας το ξέρει και οποιοσδήποτε πατέρας θέλει ο γιος του να είναι ο καλύτερος». 

Για τον νεαρό παίκτη της «Μπάρτσα» τόνισε ότι «του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή του και στο μέλλον και ελπίζω να κερδίσουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα». 

Σημείωσε, ακόμη, ότι ο Γιαμάλ «είναι ενθουσιασμένος, θέλει να είναι ο νεότερος παίκτης που κατακτά Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα». Σχετικά με τη φωτογραφία του γιου του όταν ήταν μωρό με τον Μέσι, αστειεύτηκε ότι «μάλλον ήταν ο Λαμίν που ευλόγησε τον Λέο» και είπε ότι «η φωτογραφία είναι μια σύμπτωση της ζωής». 

Συνέχισε επαινώντας τον γιο του, λέγοντας ότι «για μένα είναι ο καλύτερος σε όλα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Είναι παιδί και έχει μια ευλογία από τον Θεό, η οποία είναι πολύ σημαντική και πρέπει να είναι εκτιμάται». 

Τέλος, έκανε αναφορές στη γειτονιά όπου μεγάλωσε ο γιος του: «Αυτή η γειτονιά είναι η καλύτερη στον κόσμο, γιατί είμαστε όλοι ίσοι και θέλουμε το ίδιο για όλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.