Υπάρχουν δύο προβλήματα για το AEL FC Arena, εναλλακτικές τα γήπεδα της Λαμίας και του Αγρινίου!

Κώστας Πετρωτός02 Μαΐου 2023

Τις νέες εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για τη σεζόν 2022-2023, αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95,5 ο Κώστας Πετρωτός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η ΕΠΟ περιμένει τι θα απαντήσει η εταιρεία για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο AEL FC Arena. Δύο προβλήματα είναι αυτά που υπάρχουν. Ενα είναι το θέμα πρόσβασης στο γήπεδο και το δεύτερο υπάρχουν κάποια ζητήματα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, τα οποία έθεσε η πυροσβεστική κατά την αυτοψία του γηπέδου. Όσον αφορά το θέμα της άδειας, σε επικοινωνία με την ιδιοκτήτρια εταιρία, μας διευκρινίστηκε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

Μέχρι την Τετάρτη (3/5) περιμένει η ΕΠΟ απαντήσεις από την εταιρεία αν μπορεί να γίνε στη Λάρισα. Υπάρχουν συζητήσεις για τα εναλλακτικά γήπεδα και έχει τεθεί στο τραπέζι το «Αθ.Διάκος» της Λαμίας ή το γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. 

Η ΕΠΟ ξέρει πως η Αστυνομία δεν θα συμφωνήσει να γίνει ο τελικός με κόσμο, οπότε υπάρχει σκέψη να μην ταλαιπωρηθούν οι ομάδες με μετακινήσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.